Ο Zachary Levi θα ενσαρκώσει τον Shazam!

Είναι επίσημο, ο Zachary Levi θα ενσαρκώσει τον Shazam! a.k.a. Captain Marvel a.k.a. alter ego του Billy Batson, στην επερχόμενη ταινία του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter.

Θα τον θυμάστε από την τηλεοπτική σειρά Chuck (Πράκτορας… Στο Τσακ στην ελληνική τηλεόραση) στον ρόλο του Chuck Bartowski, που τον έκανε γνωστό.

Σίγουρα είναι από τις καλύτερες επιλογές που θα μπορούσαν να κάνουν, μιας και από τους ρόλους που τον έχουμε δει, είναι βέβαιο ότι μπορεί να αποδώσει άψογα τον χαρακτήρα του Shazam. Το μόνο που λείπει τώρα από τον Levi είναι να οικοδομήσει και την ανάλογη μυϊκή διάπλαση και όπως μας διαβεβαίωσε ο Eric Blackmon, ο ηθοποιός έχει ξεκινήσει ήδη να λιώνει στο γυμναστήριο:

Στο Χόλιγουντ είναι κάτι συνηθισμένο οι μεταμορφώσεις των ηθοποιών όταν θα υποδυθούν υπερήρωες, οπότε θεωρώ δεδομένο πως θα είναι στην κατάλληλη φόρμα όταν έρθει η ώρα των γυρισμάτων.

Tην ταινία θα σκηνοθετήσει ο David F. Sandberg (Annabelle: Creation), σε σενάριο των Henry Gayden και Darren Lemke. Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει τον Φεβρουάριο του επόμενου έτους.

To Shazam! θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Απριλίου του 2019 στις κινηματογραφικές αίθουσες. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες.

Source The Hollywood Reporter
Comments
Loading...