Όλες οι Πριγκίπισσες της Disney στο νέο trailer του Wreck-It Ralph 2: Ralph Breaks the Internet

Το νέο trailer του Wreck-It Ralph 2, του sequel της ομότιτλης ταινίας κινουμένων σχεδίων του 2012, είναι εδώ και είναι γεμάτο με αναφορές και cameos δημοφιλών ηρώων.

Το sequel με τίτλο Ralph Breaks the Internet, τοποθετείται έξι χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας. Σε αυτό θα δούμε τον Ralph να φεύγει από το βιντεοπαιχνίδι του και να πηγαίνει στο ίντερνετ μαζί με τη Vanellope von Schweetz, για να τη βοηθήσει να σώσει το δικό της παιχνίδι, Sugar Rush. Στο ταξίδι τους θα συναντήσουν νέα έθιμα, κόσμους και χαρακτήρες, από αλγόριθμους και διαφημίσεις μέχρι τις Πριγκίπισσες της Disney.

Δείτε το trailer παρακάτω:

Trailer

Ο John C. Reilly χαρίζει και πάλι τη φωνή του στον Ralph και η Sarah Silverman στη Vanellope. Η Taraji P. Henson θα δίνει τη φωνή της στη Yesss, η οποία είναι ο αλγόριθμος και η ψυχή του Buzztube, μιας ιστοσελίδας trending περιεχομένου. Την ταινία σκηνοθετούν οι Rich Moore (Zootopia, Wreck-It Ralph) και Phil Johnston, ενώ στην παραγωγή βρίσκεται ο Clark Spencer (Zootopia, Wreck-It Ralph, Bolt).

Poster

Το Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2 κάνει πρεμιέρα στις 22 Νοεμβρίου στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας.

Comments
Loading...