Το anime Welcome to the Ballroom θα πάει παραπέρα από την ιστορία του manga

Το anime Welcome to the BallroomBallroom e Youkoso ) θα προχωρήσει παραπέρα από την ιστορία του manga.

Στον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Twitter, αναρτήθηκε ένα σημείωμα από τη δημιουργό του manga, Tomo Takeuchi. Το σημείωμα ενημερώνει ότι η ιστορία του anime, θα προχωρήσει παραπέρα από τα γεγονότα του manga, πριν το τέλος του Metropolitan Tournament.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Ευχαριστώ πολύ όλο το cast και τους συντελεστές που δημιούργησαν ένα υπέροχο anime.

Στο φινάλε του Metropolitan Tournament, το manga και το anime επρόκειτο να καλύψουν την ιστορία με τον ίδιο ρυθμό, ωστόσο, το manga έχει μείνει πίσω, έτσι το anime πρέπει να προχωρήσει παραπέρα. Το manga δεν έχει ολοκληρωθεί, όμως θα κάνω ό,τι μπορώ για να το ολοκληρώσω.

Επιπλέον, καθώς θα εργάζομαι στο manga, θα επικεντρωθώ στις εξελίξεις που συμβαίνουν στο Metropolitan Tournament και μετέπειτα. Νομίζω πως κάποια σημεία θα διαφέρουν από το anime, αν και θα ξεκινούν από το ίδιο πλάνο. Θα χαρώ πολύ είτε απολαύσετε το anime είτε το manga.

Να σημειωθεί ότι η Takeuchi αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, με αποτέλεσμα να κάνει πολλά hiatus, για αυτό και έχει μείνει τόσο πίσω το manga.


Το Welcome to the Ballroom είναι ένα αθλητικό shounen anime με θέμα τον χορό, βασισμένο στο ομώνυμο manga της Tomo Takeuchi.

Σύνοψη της σειράς:

H ιστορία ακολουθεί τον μαθητή λυκείου, Tatara Fujita, ο οποίος αναζητά απεγνωσμένα κάτι με το οποίο θα μπορούσε να παθιαστεί και να ασχοληθεί. Μετά από μία αναπάντεχη τροπή της μοίρας γνωρίζει τον καταξιωμένο χορευτή Kaname Sengoku κι οι προσευχές του φαίνονται να εισακούστηκαν. Όλη του η ζωή θα αλλάξει μπαίνοντας στον χώρο του επαγγελματικού χορού, όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο περίμενε. Ο Tatara θα κάνει νέους φίλους και θα δει νέες δυνατότητες αλλά και νέα εμπόδια να ξεδιπλώνονται μπροστά του.

Το manga ξεκίνησε να εκδίδεται το 2011 κι έχει βγάλει εννέα τόμους μέχρι τώρα. Το anime έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Ιούλιο, σε παραγωγή του στούντιο Production I.G. Θα βγάλει συνολικά 24 επεισόδια.

Source Anime News Network
Comments
Loading...