Αποκαλύφτηκαν οι συντελεστές του anime Tokyo Ghoul:re

Πριν λίγο καιρό ανακοινώθηκε πως το Tokyo Ghoul anime θα επιστρέψει το 2018, με νέα σειρά βασισμένη στο manga Tokyo Ghoul:re, του Sui Ishida. Τώρα ήρθε και η ανακοίνωση των συντελεστών από το 49ο τεύχος του ιαπωνικού περιοδικού Weekly Young Jump.

Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Odahiro Watanabe ( Soul Buster, Super Lovers 2, Valkyrie Drive: Mermaid ), στη θέση του Shuhei Morita, για λογαριασμό και πάλι του στούντιο Pierrot. Στην παραγωγή θα συντελέσει και το στούντιο Pierrot+. Την επιμέλεια του σεναρίου αναλαμβάνει ο Chūji Mikasano, ο οποίος είχε εργαστεί και στις προηγούμενες σεζόν του Tokyo Ghoul anime. Στον σχεδιασμό των χαρακτήρων βρίσκουμε την Atsuko Nakajima ( Ranma ½, You’re Under Arrest, Haven’t You Heard? I’m Sakamoto ) στη θέση του Kazuhiro Miwa.

Τέλος, ο voice actor Natsuki Hanae επιστρέφει για να ενσαρκώσει πάλι τον Ken Kaneki. Περισσότερες πληροφορίες θα αποκαλυφθούν στο άμεσο μέλλον.

Το πρώτο trailer του Tokyo Ghoul:re:


Το «re» αποτελεί sequel του αρχικού manga και λαμβάνει χώρα δύο χρόνια μετά την επιδρομή στο Anteiku.

Ακολουθεί η επίσημη περιγραφή της Viz Media για το manga:

tokyo ghoul re manga

H CCG (Commission of Counter Ghoul) είναι η μόνη οργάνωση που καταπολεμά την απειλή των Ghouls και θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο που έχουν στη διάθεσή τους για να προστατεύσουν την ανθρωπότητα από τον απόλυτο θηρευτή της.

Το νεότερο όπλο τους σε αυτόν τον μυστικό πόλεμο είναι μια πειραματική διαδικασία που εμφυτεύει στους ανθρώπους τα Kagune των Ghouls, με σκοπό να αποκτήσουν τις δυνάμεις και τις ικανότητές τους. Αλλά η χειρουργική επέμβαση και η νέα Ομάδα Quinx, δεν έχουν δοκιμαστεί ακόμα.

Θα γίνουν ήρωες… ή τέρατα;


To Tokyo Ghoul αποτελεί δημιούργημα του Sui Ishida. Το dark fantasy manga ξεκίνησε να εκδίδεται στο ιαπωνικό περιοδικό Weekly Young Jump το 2011 και ολοκληρώθηκε το 2014. Την ίδια χρονιά ακολούθησε το manga sequel του με τίτλο Tokyo Ghoul:re.

Το 2014 έκανε πρεμιέρα και το anime με την πρώτη σεζόν, που αποτελείτο από 12 επεισόδια και τη μεταφορά από το manga ανέλαβε το στούντιο Pierrot. To 2015 κυκλοφόρησε η δεύτερη σεζόν, που τιτλοφορείτο Tokyo Ghoul √A και είχε τον ίδιο αριθμό επεισοδίων.

Επίσης το 2013 απέκτησε κι ένα prequel manga, το Tokyo Ghoul Jack που αργότερα μεταφέρθηκε και αυτό σε anime με τη μορφή OVA.


Είστε ενθουσιασμένοι για την επιστροφή της σειράς;

Source Anime News Network
Comments
Loading...