Έρχεται σημαντική ανακοίνωση για το Tokyo Ghoul

To anime του Tokyo Ghoul μπορεί να έχει τελειώσει όμως το franchise φαίνεται πως παραμένει εξίσου δημοφιλές. Η live-action ταινία τα πάει πολύ καλά και πρόκειται να προβληθεί και εκτός Ιαπωνίας μέσα στον Οκτώβριο. Εκτός όμως από αυτό, οι fans του Kaneki Ken και των υπολοίπων αιμοδιψών ghouls έχουν και κάτι άλλο να περιμένουν.

To ιαπωνικό περιοδικό Young Jump επιβεβαίωσε ότι πρόκειται να υπάρξει μια «σημαντική ανακοίνωση» στο επόμενο chapter του manga Tokyo Ghoul:re. Η ανακοίνωση θα αποκαλυφθεί στις 12 Οκτωβρίου, οπότε λίγες μέρες ακόμα υπομονή για τους fans.

Οι περισσότεροι fans θεωρούν πως το επόμενο θα είναι και το τελευταίο chapter του Tokyo Ghoul:re, βάσει αυτών που έδειξε στο πιο πρόσφατο. Μπορεί όμως εκτός από το τέλος του manga η ανακοίνωση να αφορά ένα νέο manga sequel, νέα σεζόν του anime ή και κάποιο spin-off anime όπως τα OVA του Tokyo Ghoul Jack.

Όπως και να έχει το τέλος του manga δε σήμαινει σίγουρα και τέλος του franchise. Πέρα από τη live-action ταινία που φαίνεται πως θα έχει και sequel, έχει ανακοινωθεί ένα νέο επίσημο mobile game που θα κυκλοφορήσει εντός του 2017 παγκοσμίως, με τίτλο Tokyo Ghoul Dark War.

O 13ος τόμος του manga Tokyo Ghoul:re θα κυκλοφορήσει στις 19 Οκτωβρίου στην Ιαπωνία.

Το εξώφυλλο του 12ου τόμου:


To Tokyo Ghoul αποτελεί δημιούργημα του Sui Ishida. Το dark fantasy manga ξεκίνησε να εκδίδεται στο ιαπωνικό περιοδικό Weekly Young Jump το 2011 και ολοκληρώθηκε το 2014. Την ίδια χρονιά ακολούθησε το manga sequel του με τίτλο Tokyo Ghoul:re.

Το 2014 έκανε πρεμιέρα και το anime με την πρώτη σεζόν, που αποτελείτο από 12 επεισόδια και τη μεταφορά από το manga ανέλαβε το στούντιο Pierrot. To 2015 κυκλοφόρησε η δεύτερη σεζόν, που τιτλοφορείτο Tokyo Ghoul √A και είχε τον ίδιο αριθμό επεισοδίων.

Επίσης το 2013 απέκτησε κι ένα prequel manga, το Tokyo Ghoul Jack που αργότερα μεταφέρθηκε και αυτό σε anime με τη μορφή OVA.


Τι πιστεύετε πως θα είναι αυτή η σημαντική ανακοίνωση; Ελπίζετε σε μια νέα σεζόν του anime ή σε κάτι άλλο;

Comments
Loading...