Το trailer του Avengers: Infinity War σπάει ρεκόρ προβολών

Με πάνω από 230 εκατομμύρια προβολές από την κυκλοφορία του, το trailer του Avengers: Infinity War είναι επισήμως το trailer με τις περισσότερες προβολές εντός 24 ωρών!

Το ρεκόρ κατείχε μέχρι προχτές η πρόσφατη ταινία τρόμου της Warner Bros, IT που είχε συγκεντρώσει 197 εκατομμύρια προβολές. Η Marvel ευχαρίστησε τους «καλύτερους fans στο σύμπαν» με την παρακάτω εικόνα στα social media:

Επιπλέον, το The Hollywood Reporter αποκάλυψε τις πέντε «Most Talked-About» στιγμές από το trailer του Infinity War και φαίνεται πως η νέα γενειάδα του Captain America πήρε την πρωτιά με 20.474 αναφορές! Ακολουθούν η Spider-Sense του Peter Parker / Spider-Man με 6.100 αναφορές, η εμφάνιση των Guardians of the Galaxy με 5.497 αναφορές, η φράση του Black Panther «Get this man a shield» με 2.180 αναφορές και το ομαδικό τρέξιμο στο τέλος του trailer με 2.108 αναφορές.

Τέλος, είναι το πρώτο trailer ταινίας με τις περισσότερες αναφορές εντός των πρώτων εφτά ωρών:

Avengers: Infinity War (1.147.438 αναφορές)
Star Wars: The Last Jedi (784.360 αναφορές)
Fifty Shades of Grey (503.392 αναφορές)
Captain America: Civil War (426.015 αναφορές)
Black Panther (353.410 αναφορές)

Εσείς πόσες φορές είδατε το trailer;


Σύνοψη του Infinity War

Καθώς οι Avengers (Εκδικητές) και οι σύμμαχοί τους, εξακολουθούν να προστατεύουν τον κόσμο από απειλές που δεν μπορούν να διαχειριστούν οι μεμονωμένοι ήρωες ή οι ένοπλες δυνάμεις ενός κράτους, ένας νέος κίνδυνος ξεπροβάλλει από τις σκιές του σύμπαντος: o Thanos.
O στόχος του είναι να συγκεντρώσει και τις έξι Infinity Stones, αντικείμενα αδιανόητης εξουσίας, και να τις χρησιμοποιήσει για να εξουσιάσει ολόκληρη την πραγματικότητα.
Όλες οι μάχες που έδωσαν οι Avengers οδηγούσαν σε αυτήν τη στιγμή. Η μοίρα της Γης και της ίδιας της ύπαρξης δεν ήταν ποτέ πιο αβέβαιη.

H πολυαναμενόμενη ταινία της Marvel, Avengers: Infinity War θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Μαΐου του 2018 στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Εδώ θα βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό με τις ημερομηνίες πρεμιέρας όλων των επερχόμενων ταινιών του MCU.

Source ComicBookMovie
Comments
Loading...