Το Tokyo Ghoul:re θα έχει 12 επεισόδια

Αποκαλύφθηκε ο συνολικός αριθμός επεισοδίων του anime Tokyo Ghoul:re και μαζί ένα βίντεο με το ending theme και νέες σκηνές.

Σύμφωνα με Anime News Network, το Tokyo Ghoul:re θα αποτελείται από 12 επεισόδια. O αριθμός αποκαλύφθηκε από τα Blu-ray και DVD της σειράς. Ακόμη δε γνωρίζουμε πόσα κεφάλαια του manga θα καλύψει το anime.

Το νέο opening theme έχει τίτλο «Asphyxia» και το ερμηνεύουν οι Cö shu Nie, ενώ το ending theme τιτλοφορείται «Half» και το ερμηνεύουν οι Ziyoou-vachi. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να ακούσετε το ending theme, συνοδευόμενο από αρκετές σκηνές του anime:

Trailer

Ο δημιουργός του Tokyo Ghoul, Sui Ishida, γιόρτασε την πρεμιέρα του anime με ένα νέο σκίτσο:

Το Tokyo Ghoul:re αποτελεί sequel του αρχικού manga Tokyo Ghoul και λαμβάνει χώρα δύο χρόνια μετά την επιδρομή στο Anteiku. Το anime ακολουθεί κυρίως τα γεγονότα του ομώνυμου manga και όχι τόσο των προηγούμενων σεζόν, καθώς είχαν παραλείψει ή διαφοροποιήσει ορισμένα πράγματα.

Σύνοψη

H CCG (Commission of Counter Ghoul) είναι η μόνη οργάνωση που καταπολεμά την απειλή των Ghouls και θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο που έχουν στη διάθεσή τους για να προστατεύσουν την ανθρωπότητα από τον απόλυτο θηρευτή της.

Το νεότερο όπλο τους σε αυτόν τον μυστικό πόλεμο είναι μια πειραματική διαδικασία που εμφυτεύει στους ανθρώπους τα Kagune των Ghouls, με σκοπό να αποκτήσουν τις δυνάμεις και τις ικανότητές τους. Αλλά η χειρουργική επέμβαση και η νέα Ομάδα Quinx, δεν έχουν δοκιμαστεί ακόμα. Θα γίνουν ήρωες… ή τέρατα;


To Tokyo Ghoul είναι δημιουργία του Sui Ishida. Το dark fantasy manga ξεκίνησε να εκδίδεται στο ιαπωνικό περιοδικό Weekly Young Jump το 2011 και ολοκληρώθηκε το 2014. Την ίδια χρονιά ακολούθησε το manga sequel του με τίτλο Tokyo Ghoul:re.

Το 2014 έκανε πρεμιέρα και το anime με την πρώτη σεζόν, που αποτελείτο από 12 επεισόδια και τη μεταφορά από το manga ανέλαβε το στούντιο Pierrot. To 2015 κυκλοφόρησε η δεύτερη σεζόν, με τον τίτλο Tokyo Ghoul √A και είχε τον ίδιο αριθμό επεισοδίων.

Επίσης το 2013 απέκτησε κι ένα prequel manga, το Tokyo Ghoul Jack που αργότερα μεταφέρθηκε και αυτό σε anime με τη μορφή OVA.

Source ANN
Comments
Loading...