Το Sailor Moon αποκτά 4D ατραξιόν στα Universal Studios Japan

Κυκλοφόρησε διαφημιστικό σποτ για τη νέα ατραξιόν Sailor Moon: The Miracle 4D των Universal Studios της Ιαπωνίας.

Τα Universal Studios της Ιαπωνίας θα μπορούσαμε κάλλιστα να τα πούμε «Disneyland των anime» μιας και φιλοξενούν ατραξιόν για πολλά γνωστά anime franchises, όπως τα Dragon Ball, Attack on Titan, Evangelion, One Piece, Gintama κλπ. Σε αυτά έρχεται να προστεθεί και το Sailor Moon: The Miracle 4D. Πρόκειται για μια διαδραστική 3DCG ταινία, στην οποία συμμετέχει το κοινό και θα προβάλλεται από 16 Μαρτίου έως 24 Ιουνίου.

Στο διαφημιστικό σποτ η Sailor Moon (Usagi Tsukino) έρχεται αντιμέτωπη με τη Morga. Δείτε το παρακάτω.

Commercial

Poster

Οι επισκέπτες θα μπορούν να προμηθευτούν και πολλά αποκλειστικά προϊόντα Sailor Moon, τα οποία μπορείτε να δείτε στο επίσημο Instagram της ατραξιόν, καθώς και φαγητό εμπνευσμένο από τη σειρά.


Το shojo manga Sailor Moon αποτελεί δημιουργία της Naoko Takeuchi. Έκανε το ντεμπούτο του το 1991 και ολοκληρώθηκε το 1997. Έχει αποκτήσει δύο τηλεοπτικές anime σειρές, το Sailor Moon (1992) και το Sailor Moon Crystal (2014), καθώς και μία ιαπωνική live-action σειρά, με τον τίτλο Pretty Guardian Sailor Moon (2003). Στο franchise έχουν προστεθεί και αρκετές anime ταινίες, βιντεοπαιχνίδια, μιούζικαλ και άλλα.

Σύνοψη

Το Sailor Moon διηγείται τις περιπέτειες της Usagi Tsukino, ενός κοριτσιού το οποίο μια μέρα συναντά μια γάτα που μπορεί να μιλά. Η γάτα λέει στην Usagi πως είναι μια πολεμίστρια και πρέπει να προστατέψει τη Γη από το σκοτεινό βασίλειο. Έτσι η Usagi αποκτά τη δύναμη να μεταμορφώνεται στην πολεμίστρια Sailor Moon.

Εκτός από την Usagi στη σειρά εμφανίζονται και άλλες Sailor Senshi πολεμίστριες. Η Αmi Mizuno, η οποία μεταμορφώνεται σε Sailor Mercury, η Rei Hino που μεταμορφώνεται σε Sailor Mars, έπειτα εμφανίζεται η Makoto Kino που μεταμορφώνεται σε Sailor Jupiter και τέλος η Minako Aino, η Sailor Venus. Επίσης, ένας άντρας εμφανίζεται ως Tuxedo Mask και σώζει τη Sailor Moon όποτε κινδυνεύει.

Στην Ελλάδα, η σειρά είχε αρχίσει να προβάλλεται από τον ΑΝΤ1 κάθε Σαββάτο και Κυριακή το 1995. Το κανάλι είχε προβάλει και τα διακόσια επεισόδια των πέντε κύκλων της σειράς, αλλά όχι τις ταινίες και τα έξτρα επεισόδιά της. Αργότερα, τα δικαιώματα της σειράς πήρε το Star Channel, το οποίο πρόβαλλε τη σειρά την περίοδο 1999 έως 2003.

Ελληνικό Opening

Source ANN
Comments
Loading...