Το πρώτο trailer του Ant-Man and the Wasp είναι εδώ

Η Marvel έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer της ταινίας Ant-Man and the Wasp!

Ο Scott Lang (Paul Rudd) επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά τα γεγονότα του Captain America: Civil War αυτήν τη φορά έχοντας στο πλευρό του τη Hope Van Dyne (Evangeline Lilly). To trailer μας δίνει μια πρώτη γεύση από τις δυνάμεις και τα φτερά της Wasp, καθώς και από τις απεριόριστες δυνατότητες της συρρίκνωσης και μεγέθυνσης αντικειμένων, που προσφέρει η τεχνολογία του Hank Pym.

Δείτε το παρακάτω:

Trailer

Στο trailer βλέπουμε για πρώτη φορά και τη villain της ταινίας Ghost, την οποία υποδύεται η Hannah John-Kamen.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Peyton Reed που είχε σκηνοθετήσει και το πρώτο Ant-Man. Πρωταγωνιστούν οι Paul Rudd (Scott Lang/Ant-Man), Evangeline Lilly (Hope van Dyne/Wasp), Michael Douglas (Hank Pym). Ενώ τους πλαισιώνουν οι Laurence Fishburne (Dr. Bill Foster a.k.a. Goliath), Walton Goggins (Sonny Burch), Michelle Pfeiffer (Janet van Dyne), Hannah John-Kamen (Ghost), Randall Park (Jimmy Woo), Michael Peña (Luis) και T.I. (Dave).

Σύνοψη

Ο Scott Lang παλεύει με τις συνέπειες των επιλογών του τόσο ως υπερήρωας όσο κι ως πατέρας. Καθώς προσπαθεί να ισορροπήσει την καθημερινότητά του με τις ευθύνες του ως Ant-Man, η Hope van Dyne και ο Δρ. Hank Pym τον καλούν, έχοντας μία νέα επείγουσα αποστολή. Ο Scott θα πρέπει να φορέσει ξανά τη στολή του και να μάθει να πολεμά στο πλευρό της Wasp, καθώς η ομάδα δουλεύει για να αποκαλύψει μυστικά του παρελθόντος.

To Ant-Man and the Wasp αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 6 Ιουλίου του 2018 στους κινηματογράφους.

Source ComicBookMovie
Comments
Loading...