Το Overlord II ετοιμάζεται για το επόμενο arc

Η δεύτερη σεζόν του Overlord μπαίνει στο Kingdom Arc και δόθηκε στη δημοσιότητα ένα νέο poster και σχέδια χαρακτήρων.

Το Kingdom Arc πρόκειται να ξεκινήσει στο έκτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν (Those Who Pick Up, Those Who Are Picked Up), το οποίο θα προβληθεί στις 13 Φεβρουαρίου στην Ιαπωνία. Τα πέντε πρώτα επεισόδια κάλυψαν το Lizard Man Heroes Arc. Η σειρά θα έχει συνολικά 13 επεισόδια.

Poster

Νέες προσθήκες στο cast

  • Ami Koshimizu ως Lakyus
  • Kimiko Saitō ως Gagaran
  • Yumiri Hanamori ως Evileye
  • Shizuka Ishigami ως Tia
  • Miyu Tomita ως Tina

Renner (VA: Kiyono Yasuno)

 Climb (VA: Ryota Ohsaka)

Brain (VA: Koji Yusa)


Tο στούντιο Madhouse επέστρεψε στην παραγωγή και της δεύτερης σεζόν. Καθώς και οι Naoyuki Itou (σκηνοθεσία) και Yukie Sugawara (series composition). Ενώ στον σχεδιασμό των χαρακτήρων προστέθηκε ο Satoshi Tasaki (Rideback, Fairy Musketeers, No Game, No Life Zero), μαζί με τον Takahiro Yoshimatsu από την πρώτη σεζόν.

Σύνοψη

Η υπόθεση εκτυλίσσεται το έτος 2138 όπου το gaming εικονικής πραγματικότητας ακμάζει. Tο δημοφιλές τότε παιχνίδι, Yggdrasil, κλείνει μια μέρα απροσδόκητα. Ωστόσο, ο πρωταγωνιστής Momonga αποφασίζει να μην αποσυνδεθεί και να περιμένει το τελικό shut-down να τον πετάξει απο τον εικονικό κόσμο. Ο Momonga τότε μεταμορφώνεται σε έναν σκελετό ως τον «πιο ισχυρό μάγο» και ανακαλύπτει πως έχει παγιδευτεί σε έναν καινούριο κόσμο, με διαφορετικούς κανόνες, εχθρούς και συμμάχους.
Ο κόσμος συνεχίζει να αλλάζει και οι non-player χαρακτήρες (NPC) αρχίζουν να εμφανίζουν τη δυνατότητα να αισθάνονται. Μην έχοντας γονείς, φίλους ή κάποια θέση στην κοινωνία, ο νεαρός Momonga, παίρνει την απόφαση να κυριαρχήσει σε αυτόν τον νέο κόσμο που έχει καταλήξει το παιχνίδι, μαζί με τα πιστά του NPC. Όπως θα έκανε κάθε hardcore gamer άλλωστε.


Το anime βασίζεται στο ομώνυμο light novel του Kugane Maruyama, που πρωτοδημοσιεύτηκε το 2010 και η πρώτη του σεζόν έκανε πρεμιέρα τον Ιούλιο του 2015. Συνολικά έχει αποκτήσει 13 επεισόδια και δύο anime ταινίες μέχρι τώρα. Η πρώτη ταινία τιτλοφορείται Overlord: The Undead King (Fushisha no Ou) και η δεύτερη Overlord: The Dark Hero (Shikkoku no Eiyuu).

Οι ταινίες αποτελούν ανακεφαλαίωση των γεγονότων της σειράς, ωστόσο, περιέχουν μερικές νέες επιπλέον σκηνές, καθώς και κάποιους νέους χαρακτήρες.

Source Crunchyroll
Comments
Loading...