Το Overlord επιστρέφει με τρίτη σεζόν το καλοκαίρι

Το anime Overlord ανανεώθηκε για τρίτη σεζόν.

Κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για τη σειρά, το οποίο αποκαλύπτει πως η τρίτη σεζόν θα τιτλοφορείται «Overlord III» και θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Ιούλιο. Δείτε το παρακάτω:

Trailer

Ο επίσημος λογαριασμός του anime στο Twitter ανακοίνωσε και δύο νέες προσθήκες στο cast. O Takahiro Sakurai θα δίνει τη φωνή του στον Gilkunif, ενώ ο Takaya Hashi στον Fulder. Παρακάτω βλέπετε τους χαρακτήρες:

Η δεύτερη σεζόν έκανε πρεμιέρα τον Ιανουάριο και ολοκληρώθηκε αρχές Απριλίου.

Σύνοψη

Η υπόθεση εκτυλίσσεται το έτος 2138 όπου το gaming εικονικής πραγματικότητας ακμάζει. Tο δημοφιλές τότε παιχνίδι, Yggdrasil, κλείνει μια μέρα απροσδόκητα. Ωστόσο, ο πρωταγωνιστής Momonga αποφασίζει να μην αποσυνδεθεί και να περιμένει το τελικό shut-down να τον πετάξει απο τον εικονικό κόσμο. Ο Momonga τότε μεταμορφώνεται σε έναν σκελετό ως τον «πιο ισχυρό μάγο» και ανακαλύπτει πως έχει παγιδευτεί σε έναν καινούριο κόσμο, με διαφορετικούς κανόνες, εχθρούς και συμμάχους.
Ο κόσμος συνεχίζει να αλλάζει και οι non-player χαρακτήρες (NPC) αρχίζουν να εμφανίζουν τη δυνατότητα να αισθάνονται. Μην έχοντας γονείς, φίλους ή κάποια θέση στην κοινωνία, ο νεαρός Momonga, παίρνει την απόφαση να κυριαρχήσει σε αυτόν τον νέο κόσμο που έχει καταλήξει το παιχνίδι, μαζί με τα πιστά του NPC. Όπως θα έκανε κάθε hardcore gamer άλλωστε.


Το anime βασίζεται στο ομώνυμο light novel του Kugane Maruyama, που πρωτοδημοσιεύτηκε το 2010 και η πρώτη του σεζόν έκανε πρεμιέρα τον Ιούλιο του 2015.

Source ANN
Comments
Loading...