Το Netflix ανακοίνωσε νέες συνεργασίες για περισσότερα anime

Νέες συνεργασίες με γνωστά anime στούντιο ανακοίνωσε το Netflix, για ακόμα περισσότερα anime.

Σύμφωνα με το Anime News Network, η streaming υπηρεσία Netflix σχημάτισε μια επιχειρηματική συμμαχία με τα anime στούντιο Production I.G (Ghost in the Shell, Haikyuu, Kuroko no Basket) και BONES (Fullmetal Alchemist: Brotherhood, My Hero Academia, Noragami) την Τετάρτη. Με την εν λόγω συμμαχία, το Netflix θα συμπαραγάγει επεισόδια από τα στούντιο και θα αναλάβει τη μετάδοσή τους σε 190 χώρες.

Εκτός από το στούντιο Production I.G, η συμμαχία περιλαμβάνει και το στούντιο Wit (Attack on Titan, Kabaneri of the Iron Fortress, Seraph of the End), θυγατρικό στούντιο της IG Port. Η IG Port είναι μητρική εταιρεία και των anime στούντιο Xebec και Signal.MD, αλλά δεν αναφέρθηκαν στην ανακοίνωση.

Με αυτήν τη συνεργασία, το Netflix στοχεύει στην ενίσχυση της anime βιβλιοθήκης του με «υψηλής ποιότητας anime από την Ιαπωνία», τα οποία θα είναι διαθέσιμα στους συνδρομητές του παγκοσμίως. Θα είναι μια επωφελής για όλους κατάσταση, σύμφωνα με το Netflix. Τόσο για τους συνδρομητές του, όσο για τους δημιουργούς anime και τους παραγωγούς.

Source Anime News Network
Comments
Loading...