Το My Hero Academia θα αποκτήσει anime ταινία

Ανακοινώθηκε anime ταινία για το My Hero Academia!

Τα πρώτα leaks από το νέο τεύχος του περιοδικού Weekly Shonen Jump, αποκαλύπτουν ότι η anime ταινία θα κάνει πρεμιέρα το Καλοκαίρι του 2018 και θα είναι anime original. Δηλαδή η ιστορία της δε θα βασίζεται στο manga, όπως στις περισσότερες ταινίες των μεγάλων σειρών. Δε γνωρίζουμε ακόμη αν θα συμμετέχει στην παραγωγή και ο δημιουργός του manga, Kohei Horikoshi.

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες και υλικό μέσα στις επόμενες ημέρες, που θα κυκλοφορήσει επίσημα το τεύχος. Ενδέχεται να αποκαλυφθούν περισσότερα στο Jump Festa 2018, τη μεγάλη ετήσια εκδήλωση αφιερωμένη κυρίως στις σειρές του Shonen Jump, που θα διεξαχθεί από 16 έως 17 Δεκεμβρίου στην Ιαπωνία. Όπως κάθε χρόνο, σε αυτήν την εκδήλωση αποκαλύπτονται νέα anime, manga, ταινίες, games και φυσικά πολλά trailers.


Σύνοψη της σειράς

H υπόθεση περιστρέφεται γύρω απ’ τον Izuku «Deku» Midoriya, έναν μαθητή γυμνασίου που θέλει να γίνει ήρωας όσο τίποτε άλλο. Όμως δεν έχει καμία υπερδύναμη σε έναν κόσμο όπου η πλειοψηφία των ανθρώπων γεννιέται με υπερδυνάμεις. Μη έχοντας καμία ελπίδα να σπουδάσει στην Ακαδημία U.A. για εκκολαπτόμενους ήρωες, η ζωή του βρίσκεται σε αδιέξοδο. Ώσπου μια συνάντησή του με τον All Might, τον σπουδαιότερο ήρωα όλων, του δίνει την ευκαιρία να αλλάξει το πεπρωμένο του!

Η τρίτη σεζόν του anime θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2018 και μέσα στο ίδιο έτος θα βγει και το βιντεοπαιχνίδι My Hero Academia: One’s Justice για PlayStation 4 και Nintendo Switch.

Source MangaHelpers
Comments
Loading...