Το manga του Berserk επιστρέφει μέσα στον Δεκέμβριο

Το manga του Berserk επιστρέφει από το hiatus μέσα στον Δεκέμβριο, με νέα chapters.

Η ημερομηνία επιστροφής του manga έχει οριστεί για τις 22 Δεκεμβρίου, στο περιοδικό Young Animal. Το Berserk είχε μπει σε hiatus (παύση) στις 23 Ιουνίου μετά το chapter 351, που είχαν ανακοινώσει πως θα διαρκούσε μέχρι τον Χειμώνα. Ενώ είχε επανέλθει πάλι φέτος τον Μάρτιο, μετά από hiatus αρκετών μηνών κι έβγαλε συνολικά 4 chapters, ως μηνιαία σειρά πια.

Το Berserk αποτελεί δημιούργημα του Kentaro Miura κι είναι ένα από τα δημοφιλέστερα και μακροβιότερα seinen manga. Έκανε το ντεμπούτο του το 1989 και η ιστορία του συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Έχει αποκτήσει τρεις κινηματογραφικές ταινίες και τρεις τηλεοπτικές σειρές anime μέχρι τώρα.

Αν και παραμένει εξίσου δημοφιλές και με φανατικό κοινό παγκοσμίως, το μεγαλύτερο παράπονο των fans είναι τα μεγάλα hiatus (παύσεις για ένα καθορισμένο ή ακαθόριστο χρονικό διάστημα) του manga, που έχουν ως αποτέλεσμα την αργή εξέλιξη της ιστορίας.


Ο 39ος τόμος του manga κυκλοφόρησε στις 23 Ιουνίου του τρέχοντος έτους στην Ιαπωνία, ενώ ο 38ος κυκλοφόρησε στις 18 Ιουλίου στην αγγλική γλώσσα από την Dark Horse.

Source Crunchyroll
Comments
Loading...