Το manga Tokyo Ghoul:re πλησιάζει στο τέλος του

Το manga Tokyo Ghoul:re βρίσκεται στο τελευταίο του arc, σύμφωνα με τον νέο τόμο της σειράς.

H ανακοίνωση έγινε στον 14ο τόμο του manga που κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες στην Ιαπωνία, και αναφέρει ότι η ιστορία «βουτάει στο τελικό arc» από τον συγκεκριμένο τόμο.

Εξώφυλλο του 14ου τόμου του manga Tokyo Ghoul:re


Η anime σειρά βασισμένη στο manga θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Απρίλιο.

Trailer


Το Tokyo Ghoul:re αποτελεί sequel του αρχικού manga Tokyo Ghoul και λαμβάνει χώρα δύο χρόνια μετά την επιδρομή στο Anteiku.

Ακολουθεί η επίσημη περιγραφή της Viz Media για το manga:

tokyo ghoul re manga Haise Sasaki

H CCG (Commission of Counter Ghoul) είναι η μόνη οργάνωση που καταπολεμά την απειλή των Ghouls και θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο που έχουν στη διάθεσή τους για να προστατεύσουν την ανθρωπότητα από τον απόλυτο θηρευτή της.

Το νεότερο όπλο τους σε αυτόν τον μυστικό πόλεμο είναι μια πειραματική διαδικασία που εμφυτεύει στους ανθρώπους τα Kagune των Ghouls, με σκοπό να αποκτήσουν τις δυνάμεις και τις ικανότητές τους. Αλλά η χειρουργική επέμβαση και η νέα Ομάδα Quinx, δεν έχουν δοκιμαστεί ακόμα.

Θα γίνουν ήρωες… ή τέρατα;


To Tokyo Ghoul είναι δημιουργία του Sui Ishida. Το dark fantasy manga ξεκίνησε να εκδίδεται στο ιαπωνικό περιοδικό Weekly Young Jump το 2011 και ολοκληρώθηκε το 2014. Την ίδια χρονιά ακολούθησε το manga sequel του με τίτλο Tokyo Ghoul:re.

Το 2014 έκανε πρεμιέρα και το anime με την πρώτη σεζόν, που αποτελείτο από 12 επεισόδια και τη μεταφορά από το manga ανέλαβε το στούντιο Pierrot. To 2015 κυκλοφόρησε η δεύτερη σεζόν, με τον τίτλο Tokyo Ghoul √A και είχε τον ίδιο αριθμό επεισοδίων.

Επίσης το 2013 απέκτησε κι ένα prequel manga, το Tokyo Ghoul Jack που αργότερα μεταφέρθηκε και αυτό σε anime με τη μορφή OVA.

Source ANN
Comments
Loading...