Το manga Shaman King επιστρέφει με νέο arc το 2018

Αποκαλύφθηκε η σημαντική ανακοίνωση του Shaman King για την εικοστή επέτειο.

Πριν από λίγες ημέρες, ο εκδοτικός οίκος Kodansha μας προετοίμαζε για μια σημαντική ανακοίνωση για το Shaman King, που θα αποκαλυπτόταν σε μία νέα ιστοσελίδα την Πρωτοχρονιά. Η ιστοσελίδα άνοιξε λοιπόν και φέρνει ευχάριστα νέα για τους fans της σειράς.

Το manga πρόκειται να επιστρέψει με νέο arc στο περιοδικό Shonen Magazine Edge της Kodansha, την άνοιξη του 2018!

Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι σύντομα θα αποκαλυφθούν περισσότερες πληροφορίες.


To Shaman King είναι δημιουργία του Hiroyuki Takei και έκανε το ντεμπούτο του το 1998 στο περιοδικό Weekly Shonen Jump. Η σειρά ακυρώθηκε το 2004 και το «αληθινό τέλος» αποκαλύφθηκε το 2009 στην ανατύπωση του manga. O Takei κυκλοφόρησε μια σειρά σύντομων ιστοριών με τίτλο Shaman King Zero στο Jump X το 2011 και στο ίδιο περιοδικό εκδόθηκε και το sequel με τον τίτλο Shaman King Flowers, από 2012 έως 2014.

Σύνοψη

Για την πλειοψηφία των ανθρώπων, τα φαντάσματα υφίστανται μόνο σε ιστορίες τρόμου και εφιάλτες. Αλλά για τον Yoh Asakura, έναν μαθητή Γυμνάσιου, είναι οι φίλοι του. Ο Yoh Asakura είναι ένας σαμάνος -ένας από τους λίγους προικισμένους που μπορούν να συνομιλούν με πνεύματα. Ενσωματώνοντας πανίσχυρα φαντάσματα στο σώμα του, όπως τον εδώ και χρόνια νεκρό σαμουράι Amidamaru, τους επιτρέπει να τον κυριεύσουν και χρησιμοποιεί τις δυνάμεις τους. Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι εύκολα για έναν σύγχρονο σαμάνο, καθώς τα φαντάσματα, όπως και οι άνθρωποι που δουλεύουν μαζί τους, μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα επικίνδυνοι.

Το anime Shaman King έκανε πρεμιέρα το 2001 στην Ιαπωνία και ολοκληρώθηκε το 2002, αποκτώντας συνολικά 64 επεισόδια. Προβλήθηκε και στην ελληνική τηλεόραση με τον τίτλο «Σαμάνος Πρίγκιπας».

Source Anime News Network
Comments
Loading...