Το Majin Android 21 στο ρόστερ του Dragon Ball FighterZ

Επιβεβαιώθηκε η φήμη που είχαμε αναφέρει τον Νοέμβριο. Το Majin Android 21 προστίθεται επίσημα στους playable χαρακτήρες του Dragon Ball FighterZ.

Σύμφωνα με το τελευταίο τεύχος του περιοδικού V-Jump, το Android 21 θα μεταμορφώνεται σε Majin κατά τη διάρκεια της μάχης. Αναφέρει επίσης ότι ο χαρακτήρας κρύβει πολλά μυστήρια τα οποία θα ανακαλύψουμε στο παιχνίδι.

Τον χαρακτήρα σχεδίασε ο δημιουργός του Dragon Ball, Akira Toriyama και μπορείτε να δείτε το πρωτότυπο σχέδιο στην παρακάτω σελίδα, δεξιά:

Η ειδική επίθεσή του είναι το «Tasting Cut», με το οποίο αρπάζει τον αντίπαλο και απορροφά την ενέργειά του. Μπορεί να χρησιμοποιήσει τις ικανότητες του αντιπάλου που απορρόφησε, όπως το Kamehameha. Εάν απορροφήσει την ενέργεια του Krillin, μπορεί να χρησιμοποιήσει το Solar Flare. Με λίγα λόγια, όσο περισσότερα γνωρίζεις για τον αντίπαλο, τόσο πιο χρήσιμο θα είναι το Android 21. Τέλος, η ειδική Meteor κίνησή του, είναι το «Hungry Time» που μετατρέπει τον αντίπαλο σε γλυκό και τον καταβροχθίζει.


Το Dragon Ball FighterZ θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 4, το Xbox One και το PC, στις 26 Ιανουαρίου σε Αμερική και Ευρώπη και 1 Φεβρουαρίου στην Ιαπωνία.

Source Shonen GameZ Gematsu
Comments
Loading...