Το DanMachi επιστρέφει με νέα σεζόν και ταινία

Ανακοινώθηκε δεύτερη σεζόν και anime ταινία για το DanMachi (Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon?).

Όπως είχαμε αναφέρει τον Ιανουάριο, πολύ σύντομα θα είχαμε πληροφορίες για νέο DanMachi project και τελικά αποκαλύφθηκαν όχι ένα, αλλά δύο νέα projects στην εκδήλωση Wonder Festival την Κυριακή.

H σειρά επιστρέφει με νέα σεζόν και με την anime ταινία DanMachi: Arrow of Orion, την ιστορία της οποίας έχει επιμεληθεί ο Fujino Omori, δημιουργός και συγγραφέας των light novels.

Trailer

Οι ημερομηνίες πρεμιέρας της σειράς και της ταινίας θα αποκαλυφθούν στο άμεσο μέλλον. Οι voice actors Yoshitsugu Matsuoka και Inori Minase επιστρέφουν για να δανείσουν πάλι τις φωνές τους στους χαρακτήρες Bell Cranel και Hestia.


To ομώνυμο light novel του Fujino Omori έκανε το ντεμπούτο του τον Ιανουάριο του 2013. Το 2015 απέκτησε μία anime σειρά 13ών επεισοδίων και ένα OVA (Original Video Animation) το 2016. Ενώ τo 2017 μεταφέρθηκε σε anime το spin-off light novel, DanMachi: Sword Oratoria, κυκλοφορώντας συνολικά 12 επεισόδια.

Σύνοψη

H ιστορία εκτυλίσσεται στον κόσμο του Orario, όπου οι εξερευνητές ενώνουν τις δυνάμεις τους και αναζητούν θησαυρούς σε έναν γιγαντιαίο υπόγειο λαβύρινθο γνωστό ως «Dungeon». Ωστόσο, για τον Bell Cranel, η φήμη και τα πλούτη έρχονται δεύτερα, αφού αυτό που θέλει να βρει περισσότερο είναι… κορίτσια. Σύντομα θα μάθει ότι τα πάντα μπορούν να συμβούν σε ένα Dungeon.

Trailer

Source Crunchyroll
Comments
Loading...