Το Chihayafuru ανανεώθηκε για τρίτη σεζόν

Ανακοινώθηκε ότι το anime Chihayafuru θα αποκτήσει και τρίτη σεζόν.

Η τρίτη σεζόν θα κάνει πρεμιέρα το 2019 και επιστρέφουν οι παρακάτω voice actors για να δανείσουν πάλι τις φωνές τους στους πρωταγωνιστές.

  • Asami Seto ως Chihaya Ayase
  • Mamoru Miyano ως Taichi Mashima
  • Yoshimasa Hosoya ως Arata Wataya

Η πρώτη σεζόν έκανε πρεμιέρα το 2011 και αποτελούταν από 25 επεισόδια. Η δεύτερη έκανε πρεμιέρα το 2013 με τον ίδιο αριθμό επεισοδίων. Και οι δύο ήταν σε παραγωγή του στούντιο Madhouse.

Σύνοψη

Το όνειρο της μαθήτριας της 6ης Δημοτικού, Chihaya Ayase, είναι να δει την αδερφή της να γίνεται το κορυφαίο μοντέλο στην Ιαπωνία. Όμως, ο συμμαθητής της από μετεγγραφή, Arata Wataya, της εξηγεί ότι το όνειρο του καθενός πρέπει να είναι για τον εαυτό του. Παράλληλα, της μεταδίδει την αγάπη του για το ιαπωνικό παιχνίδι καρτών, karuta. Μαζί με τον Arata και τον παιδικό της φίλο, Taichi Mashima, διασκεδάζουν πολύ παίζοντας, αλλά μετά την αποφοίτηση από το δημοτικό, αποχωρίζονται.
4 χρόνια αργότερα, η Chihaya πιστεύοντας ότι αν συνεχίσει το karuta θα ξαναβρεθεί με τον Arata και ελπίζοντας να φτάσει στο Εθνικό Τουρνουά, σχηματίζει με τη βοήθεια του Taichi, τη Λέσχη Karuta του Λυκείου Mizusawa.

Το ομώνυμο josei manga αποτελεί δημιουργία της Yuki Suetsugu κι έκανε το ντεμπούτο του το 2007. Πέρα από το anime έχει αποκτήσει και δύο ιαπωνικές live-action ταινίες και σειρά. Η τρίτη live-action ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Μαρτίου στην Ιαπωνία.

Trailer

Source ANN
Comments
Loading...