Το anime του γαλλικού manga Radiant έρχεται τον Οκτώβριο

Ανακοινώθηκαν οι συντελεστές και η ημερομηνία πρεμιέρας για το anime του γαλλικού manga Radiant.

Σύμφωνα με το Anime News Network, η σειρά θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Οκτώβριο, σε παραγωγή του NHK.

Συντελεστές

  • Σκηνοθεσία: Seiji Kishi (Angel Beats!, Persona 4 The Animation, Yuki Yuna Is a Hero) και Daisei Fukuoka (Danganronpa 3: The End of Hope’s Peak High School: Future Arc, Yuki Yuna is A Hero Season 2)
  • Σενάριο: Makoto Uezu (Akame ga Kill, The Heroic Legend of Arslan)
  • Animation: Στούντιο Lerche

Σύνοψη

Η ιστορία ακολουθεί τον Seth, έναν επίδοξο μάγο και μια ομάδα μαγισσών, στην αναζήτησή τους για τη Radiant, μια θρυλική χώρα που δημιουργεί τέρατα που ονομάζονται «Nemesis» και πέφτουν στον κόσμο από τον ουρανό. Ωστόσο, τους περιμένει μια πολύ μεγαλύτερη περιπέτεια στο ταξίδι τους.


Τα anime/manga χαίρουν μεγάλης δημοτικότητας στη Γαλλία και αρκετοί Γάλλοι σκιτσογράφοι φτιάχνουν τα δικά τους manga. Τα γαλλικά manga ακολουθούν τη χαρακτηριστική ιαπωνική τεχνοτροπία, από τις ασπρόμαυρες σελίδες μέχρι τα πάνελ που διαβάζονται από τα δεξιά προς τα αριστερά.

Ένας από αυτούς είναι ο Tony Valente, ο οποίος δημιούργησε το shonen manga Radiant, το 2013. Το Radiant γνώρισε μεγάλη επιτυχία στη Γαλλία και κατάφερε να γίνει το πρώτο γαλλικό manga που εκδόθηκε στην Ιαπωνία. Σε αυτό βοήθησαν δύο γνωστοί δημιουργοί manga, o Hiro Mashima (Fairy Tail) και ο Yusuke Murata (One Punch Man), οι οποίοι δηλώνουν πως είναι από τα αγαπημένα τους και το προώθησαν με τα σκίτσα που μπορείτε να δείτε εδώ.

Το Radiant μετράει 8 τόμους μέχρι στιγμής στη Γαλλία και 7 στην Ιαπωνία. Ο Tony Valente, είχε δηλώσει ότι σκοπεύει να βγάλει τουλάχιστον 15 τόμους.


Εξώφυλλο της ιαπωνικής έκδοσης του Radiant

Source Anime News Network
Comments
Loading...