Το anime Jojo’s Bizarre Adventure Part 5: Vento Aureo κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο

Είναι επίσημο, το anime Jojo’s Bizarre Adventure Part 5: Vento Aureo έρχεται το φθινόπωρο.

Τον περασμένο Δεκέμβριο είχαν κατοχυρωθεί δύο λογότυπα στην Ιαπωνία από τη Shueisha, που αφορούσαν το πέμπτο μέρος του Jojo’s Bizarre Adventure, με τίτλο Vento Aureo ή Golden Wind. Σήμερα επισημοποιήθηκε από τον δημιουργό του manga, Hirohiko Araki, πως το Vento Aureo θα αποκτήσει anime και θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Οκτώβριο. Το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί στην Anime Expo στις 7 Ιουλίου.

Η ανακοίνωση έγινε στα πλαίσια της έκθεσης «Hirohiko Araki JoJo Exhibition: Ripples of Adventure» και μπορείτε να τη δείτε στο παρακάτω βίντεο (στο 56:17).

Ακολουθούν τα πρώτα επίσημα posters και το λογότυπο του anime:

Posters

Teaser

To Jojo’s Bizarre Adventure Part 5: Vento Aureo/Golden Wind συνεχίζει την ιστορία των προηγούμενων manga και anime, όταν ο Jotaro ζητάει από τον Koichi να ταξιδέψει στη Νάπολη, για να διερευνήσει ένα πρόσωπο γνωστό ως Haruno Shiobana, του οποίου το πραγματικό όνομα αργότερα αποκαλύπτεται ως Giorno Giovanna. Η ιστορία ακολουθεί έπειτα τον Giorno, στον στόχο του να ανέλθει στην κορυφή της συμμορίας μαφιόζων Passione και να τη μετατρέψει σε μια συντροφιά αξιοσέβαστων κλεφτών.

Συντελεστές

  • Σκηνοθεσία: Yasuhiro Kimura και Hideya Takahashi
  • Σενάριο: Yasuko Kobayashi
  • Σχεδιασμός χαρακτήρων: Takahiro Kishida
  • Animation Director: Shunichi Ishimoto
  • Μουσική: Yugo Kanno
  • Στούντιο: David Production

Δημιουργός του manga Jojo’s Bizarre Adventure είναι ο Hirohiko Araki. Το manga έκανε το ντεμπούτο του το 1987 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, έχοντας κυκλοφορήσει πάνω από 120 τόμους. Αυτήν τη στιγμή, βρίσκεται στο όγδοο μέρος του, με τίτλο JoJolion. Τα τέσσερα πρώτα μέρη της ιστορίας έχουν αποκτήσει anime προσαρμογές, με πιο πρόσφατο το JoJo’s Bizarre Adventure: Diamond Is Unbreakable, το οποίο προβλήθηκε το 2016. Τον Αύγουστο του 2017, το manga απέκτησε και την πρώτη του live-action ταινία, βασισμένη στο τέταρτο μέρος: Diamond Is Unbreakable.

Source ANN
Comments
Loading...