Το anime Food Wars! Shokugeki no Soma επιστρέφει τον Απρίλιο του 2018

Μπορεί η τρίτη σεζόν του Food Wars! Shokugeki no Soma να φτάνει στο τέλος της, όμως το anime δε θα αργήσει να επιστρέψει.

Σύμφωνα με το Anime News Network, η σειρά θα επιστρέψει τον Απρίλιο του 2018 με το δεύτερο μέρος της τρίτης σεζόν Food Wars! The Third Plate (Shokugeki no Soma: San no Sara). Επιπλέον μέσα στο 2018, θα αποκτήσει ένα ακόμη OVA.

Δείτε παρακάτω το νέο επίσημο trailer και poster:

H τρίτη σεζόν έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Οκτώβριο και το πρώτο μέρος της θα ολοκληρωθεί τέλη Δεκεμβρίου στα 12 επεισόδια. Το δεύτερο μέρος της που θα ξεκινήσει τον Απρίλιο, θα καλύψει το Tōtsuki Train Arc του manga.

O Yoshitomo Yonetani επιστρέφει για να σκηνοθετήσει το anime στο στούντιο J.C. Staff. Ενώ επιστρέφουν και οι Shogo Yasukawa (σενάριο), Tomoyuki Shitaya (σχεδιασμός χαρακτήρων) και Tatsuya Katou (μουσική επιμέλεια).


Το manga Food Wars! Shokugeki no Soma αποτελεί δημιουργία των Yūto Tsukuda και Shun Saeki και έκανε το ντεμπούτο του το 2012 στο περιοδικό Weekly Shonen Jump. Μέχρι τώρα έχει αποκτήσει τρεις anime σεζόν, καθώς και αρκετά OVA (Original Video Animation), spin-off manga και light novels.

Source Anime News Network
Comments
Loading...