Ο Thor με τη φωνή του All Might στην Ιαπωνική έκδοση του Thor: Ragnarok

Ο Θεός του Κεραυνού έχει ένα κοινό με τον All Might στην Ιαπωνική έκδοση του Thor: Ragnarok.

Ο γνωστός Ιάπωνας voice actor, Kenta Miyake, δανείζει τη φωνή του σε έναν ακόμα υπερήρωα εκτός του All Might (My Hero Academia) και δεν είναι άλλος από τον Thor στην Ιαπωνική έκδοση της τρίτης σόλο ταινίας του.

Οι fans του anime My Hero Academia, δε θα δυσκολευτείτε καθόλου να αναγνωρίσετε τη χαρακτηριστική χροιά του ηθοποιού στα παρακάτω clips από την ταινία:

Οι voice actors των Thor και Loki έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν, στο anime JoJo’s Bizarre Adventure: Stardust Crusaders. O voice actor του Loki, Daisuke Hirakawa, έδινε τη φωνή του στον Noriaki Kakyoin, ενώ ο Kenta Miyake στον Muhammad Avdol.

Στη Hela δίνει τη φωνή της η Yuki Amami (Ponyo) και στον Odin ο Jin Urayama (Mobile Suit Gundam: The Origin).


To My Hero Academia είναι δημιουργία του Kohei Horikoshi και το manga του ξεκίνησε να εκδίδεται το 2014 στο περιοδικό Shonen Jump. Από τα πρώτα κιόλας κεφάλαια γνώρισε τεράστια επιτυχία και η μεταφορά του σε anime ήταν δεδομένη, καθώς μιλούσαμε πλέον για ένα από τα σημαντικότερα νέα manga του περιοδικού.

Το στούντιο Bones ανέλαβε να μεταφέρει το manga σε anime και το 2016 κυκλοφόρησε η πρώτη σεζόν. Χάρη στο anime και στην ποιοτική δουλειά της Bones στο animation, η φήμη του My Hero Academia, καθώς και οι πωλήσεις του manga αυξήθηκαν κατακόρυφα. Έτσι ακολούθησε η δεύτερη σεζόν το 2017 με τα διπλάσια επεισόδια, μαζί με δύο OVA (Original Video Animation) και τέλος έχουμε την ανακοίνωση για την τρίτη σεζόν, που όπως δείχνουν τα πράγματα, δε θα είναι η τελευταία. Το manga έχει αρκετό υλικό ακόμα για να καλύψουν, μιας και προηγείται αρκετά από το anime.


Το Thor: Ragnarok σκηνοθετεί ο Taika Waititi και πρωταγωνιστούν οι Chris Hemsworth ως Thor, Tom Hiddleston ως Loki, Cate Blanchett ως Hela, Idris Elba ως Heimdall, Jeff Goldblum ως Grandmaster, Tessa Thompson ως Valkyrie, Karl Urban ως Skurge, Mark Ruffalo ως Bruce Banner/Hulk και Anthony Hopkins ως Odin.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στις 2 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους.
Comments
Loading...