Τα Medabots επιστρέφουν με δύο νέα manga

Θυμάστε τα Medabots; Επιστρέφουν με δύο νέα manga για την εικοστή επέτειό τους.

Τα Medabots (Medarot στην Ιαπωνία), γιορτάζουν τα είκοσι χρόνια τους με μπόλικα projects. Ανάμεσα σε αυτά, περιλαμβάνονται και δύο νέα manga τα οποία ξεκίνησαν να εκδίδονται στις 27 Δεκεμβρίου στην ιαπωνική εφαρμογή Manga Hot.

Ο τίτλος του πρώτου manga είναι Medarot Sai ~Reloaded~ και αποτελεί δημιουργία του Hakubayashi. Ενώ το δεύτερο manga τιτλοφορείται Medarot Short και θα είναι μικρού μήκους όπως υποδηλώνει κι ο τίτλος του. Την επιμέλειά του έχει αναλάβει ο δημιουργός των Medabots, Horuma Rin.

Επιπλέον, η επίσημη ιστοσελίδα καλεί τους fans να σχεδιάσουν και να στείλουν τα δικά τους Medabots μέχρι τις 8 Ιανουαρίου. Το Medabot του νικητή θα εμφανιστεί στα επετειακά projects.

Εικόνες από το Medarot Sai ~Reloaded~

Το παρακάτω poster σχεδιάστηκε από τον δημιουργό των Medabots, Horuma Rin για την εικοστή επέτειο του franchise. Απεικονίζει τον Ikki μαζί με τον Metabee και τον Rokusho:


Τα αρχικά βιντεοπαιχνίδια Medabots για το Game Boy, αποτέλεσαν έμπνευση για δύο τηλεοπτικές anime σειρές. Η ομώνυμη σειρά έκανε πρεμιέρα το 1999 και το 2000 ακολούθησε το sequel με τίτλο Medarot Damashii (Medabots Spirits).

Σύνοψη

Ο Ikki Tenrio είναι αποφασισμένος να γίνει ένας κορυφαίος μαχητής Medabot, όμως δεν έχει κανένα δικό του Medabot όπως ο υπόλοιπος κόσμος. Μια μέρα βρίσκει ένα Μετάλλιο Medabot σε μια λίμνη και με τις οικονομίες του αγοράζει το πιο φτηνό ρομπότ Medabot που μπορούσε να βρει και του τοποθετεί το Μετάλλιο. Πού να φανταζόταν όμως ότι το Medabot του, ο Metabee θα ήταν οξύθυμος και θα του έκανε τη ζωή δύσκολη…


Το anime είχε προβληθεί και στην ελληνική τηλεόραση μέσω του καναλιού Alter.

Source Anime News Network
Comments
Loading...