Στα σκαριά η τρίτη σεζόν του Stranger Things

Μπορεί μόλις να έκανε την πρεμιέρα της η δεύτερη σεζόν του Stranger Things στο Netflix, αλλά οι δημιουργοί, Matt και Ross Duffer μας επιβεβαίωνουν ότι ξεκίνησαν ήδη να δουλεύουν στην τρίτη σεζόν της υπερ-επιτυχημένης σειράς.

Σε συνέντευξή του στο Deadline, ο Ross εξήγησε τις προκλήσεις του να γράψεις τα πολλαπλά σενάρια που εκτυλλίσονται στη σειρά σαν μια ταινία, αποκαλύπτοντας ότι ήδη δουλεύουν στην τρίτη σεζόν:

Το πιο δύσκολο με αυτήν την ιστορία είναι να παρακολουθούμε αυτά τα πολλαπλά σενάρια και να φροντίζουμε να κυλούν με τον ίδιο ρυθμό ώστε να έχουμε ταυτόχρονη κλιμάκωση. Είναι πάντα το δυσκολότερο κομμάτι όταν ξεκινάμε να γράφουμε.

Όπως τώρα που ξεκινάμε την τρίτη σεζόν, είναι πάντα το δυσκολότερο να τα κάνουμε όλα να κυλούν με τον ίδιο ρυθμό. Είναι μια πρόκληση και ακόμα μαθαίνουμε. Θέλω να πω, ότι προσπαθούμε να φτιάξουμε μία ταινία οχτώ, εννέα ωρών, έτσι το να δημιουργήσεις τον ιδανικό ρυθμό, καταλαβαίνεις, είναι το δυσκολότερο.

Οι αδερφοί Duffer είχαν στο μυαλό τους την τρίτη σεζόν προτού ακόμη ολοκληρωθεί η δεύτερη κι έχουν επιβεβαιώσει πως η σειρά θα συνεχιστεί για τέσσερις ή πέντε σεζόν. Αν και δε γνωρίζουμε ακόμη πότε ακριβώς θα δούμε το Stranger Things 3, οι Duffer είχαν πει σε προηγούμενη συνέντευξή τους ότι θα ακολουθήσουν το ίδιο χρονοδιάγραμμα με τη δεύτερη για την επόμενη.

Στο Stranger Things 2 πρωταγωνιστούν οι Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery και Noah Schnapp. Στη σειρά προστέθηκαν και οι Sean Astin (The Goonies), Paul Reiser (Aliens), Brett Gelman (Jobs), Dacre Montgomery (Power Rangers), Linnea Berthelsen και Sadie Sink.

Η σύνοψη του Stranger Things 2:

Είναι 1984 και οι κάτοικοι του Hawkins της Indiana δεν έχουν συνέλθει ακόμη από τη φρίκη που προκάλεσε ο Demogorgon και τα μυστικά του Hawkins Lab. Ο Will Byers έχει διασωθεί από το Upside Down αλλά μια μεγαλύτερη, δυσοίωνη οντότητα απειλεί ακόμη εκείνους που επέζησαν.

Η δεύτερη σεζόν έκανε πρεμιέρα στις 27 Οκτωβρίου στο Netflix, με όλα τα επεισόδια διαθέσιμα από την πρώτη μέρα με ελληνικούς υπότιτλους.

Source Heroic Hollywood
Comments
Loading...