Νέο poster για το Stranger Things 2 εν αναμονή της πρεμιέρας

Μετράμε αντίστροφα πλέον για την πρεμιέρα του Stranger Things 2 σε λίγες ημέρες και μετά το τελικό trailer, έχουμε ένα νέο (spooky) poster με άρωμα Halloween.

Πέρα από όλες αυτές τις κολοκύθες, στο poster βλέπουμε σχεδόν όλους τους χαρακτήρες, με την Eleven στο προσκήνιο, καθώς και το Shadow Monster να αναδύεται πάνω από το κεφάλι της.

Κρίνοντας από το poster, το Hawkins μοιάζει να έχει μολυνθεί από το Upside Down. Λέτε να έχει συμβεί όντως; Πέντε ημέρες υπομονή και θα λυθούν όλες οι απορίες μας.

Πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησαν και τα παρακάτω αινιγματικά spots που εγείρουν περισσότερα ερωτήματα για τη νέα σεζόν:

lɐᴉp ʇɐɥʇ ɥɔnoʇ ʇ,uop

A post shared by Stranger Things (@strangerthingstv) on

pǝunʇ ʎɐʇs

A post shared by Stranger Things (@strangerthingstv) on

sʍǝu ƃuᴉʞɐǝɹq

A post shared by Stranger Things (@strangerthingstv) on

H σειρά θα μας μεταφέρει έναν χρόνο μετά τα γεγονότα της πρώτης σεζόν και μας υπόσχεται ένα ακόμα νοσταλγικό ταξίδι και μια ακόμη πιο τολμηρή περιπέτεια. Οι αγαπημένοι χαρακτήρες επιστρέφουν και η παρέα θα έρθει αντιμέτωπη με τη μεγαλύτερη απειλή της έως τώρα.

Η δεύτερη σεζόν του Stranger Things θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Οκτωβρίου στο Netflix, με όλα τα επεισόδια διαθέσιμα από την πρώτη μέρα φυσικά.

Comments
Loading...