Ο Luke στο Millennium Falcon στο νέο trailer του Star Wars: The Last Jedi

Η αναμονή φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της, καθώς τον άλλο μήνα θα απολαύσουμε το Star Wars: The Last Jedi στους κινηματογράφους κι ένα νέο trailer έρχεται για να μας προθερμάνει.

Στο νέο trailer με τίτλο «Awake», βλέπουμε μερικές καινούριες σκηνές από το πολυαναμενόμενο όγδοο επεισόδιο του Skywalker Saga, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του Luke Skywalker να επιστρέφει στο Millennium Falcon. Αν και οι περισσότερες σκηνές είναι από το πρώτο πλήρες trailer.

Απολαύστε το παρακάτω:

Επιπλέον έχουμε κι ένα νέο επίσημο poster:


Η σύνοψη της ταινίας:

Έχοντας κάνει τα πρώτα της βήματα σε έναν μεγαλύτερο κόσμο στο Star Wars: The Force Awakens (Ο Πόλεμος των Άστρων: Επεισόδιο 7 – Η Δύναμη Ξυπνά), η Rey συνεχίζει το επικό ταξίδι της με τους Finn, Poe και Luke Skywalker στο επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας.

Oι Benicio del Toro, Laura Dern και Kelly Marie Tran, ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Daisy Ridley, τον John Boyega, τον Mark Hamill και τον σκηνοθέτη Rian Johnson στο Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi (Ο Πόλεμος των Άστρων: Επεισόδιο 8 – Οι Τελευταίοι Τζεντάι).

Το Star Wars: The Last Jedi αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 14 Δεκεμβρίου στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας. Μέχρι τότε υπομονή και may the Force be with you!

Comments
Loading...