Οι σκηνοθέτες του Avengers: Infinity War μιλούν για τους χαρακτήρες που επιτρέπεται να σκοτώσουν

Το Marvel Cinematic Universe πρόκειται να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό μετά τα Avengers: Infinity War και Avengers 4 και οι σκηνοθέτες μίλησαν για τον δικό τους ρόλο σε αυτό.

Οι Joe και Anthony Russo, μιλώντας στο περιοδικό Vanity Fair, ανέφεραν πως δεν έχουν καμία συμμετοχή στα γεγονότα που θα ακολουθήσουν μετά από τις δύο επόμενες ταινίες Avengers. Χωρίς βέβαια να σημαίνει πως δε θα βοηθήσουν στη διαμόρφωσή τους, μιας και στα σχέδιά τους περιλαμβάνονται θάνατοι σημαντικών χαρακτήρων. Ο Anthony Russo είπε:

Γνωρίζουμε μόνο ποιους επιτρέπεται να σκοτώσουμε κι αυτό είναι όλο. Δε νομίζω πως αρχικά η Marvel είχε καμιά ιδέα για το πού θα πήγαιναν μετά [από τα Avengers 3 και 4]. Δε θα είναι το τέλος για όλους αυτούς τους χαρακτήρες, είναι το τέλος για μερικούς από αυτούς. Οπότε, κάποιοι από τους χαρακτήρες θα συνεχίσουν. Είναι αρκετά περίπλοκο και γι’ αυτό δεν πρόκειται για ένα ξεκάθαρο τέλος.

Εκτός των αδερφών Russo, μίλησε και ο σκηνοθέτης των Guardians of the Galaxy, James Gunn. Ο σκηνοθέτης πιστεύει πως είναι καιρός η Marvel να δώσει ένα οριστικό τέλος σε μερικούς ήρωες, προκειμένου να αποδείξει ότι ο κόσμος αυτός δεν είναι ακίνδυνος. Συγκεκριμένα είπε:

Νομίζω πως μέρος αυτού είναι και η φυσική εξέλιξη της σειράς. Δεν μπορείς να κάνεις συνεχώς παρόμοιες ταινίες. Δεν μπορείς να κάνεις την ίδια ταινία ξανά και ξανά. Εάν η Marvel θέλει να επιβιώσει, πρέπει να αρχίσει να κάνει ταινίες με λίγο διαφορετικούς χαρακτήρες. Πρέπει να αρχίσει να επιτρέπει να πεθαίνουν χαρακτήρες. Πρέπει οι απώλειες να έχουν βαρύτητα, αν θέλει να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου.

Φαίνεται πως σύντομα θα χρειαστεί να αποχαιρετίσουμε οριστικά κάποιους αγαπημένους ήρωες, για το καλό του MCU. Ποια είναι η άποψή σας, συμφωνείτε με τα λεγόμενα των σκηνοθετών;


Σύνοψη του Infinity War

Καθώς οι Avengers (Εκδικητές) και οι σύμμαχοί τους, εξακολουθούν να προστατεύουν τον κόσμο από απειλές που δεν μπορούν να διαχειριστούν οι μεμονωμένοι ήρωες ή οι ένοπλες δυνάμεις ενός κράτους, ένας νέος κίνδυνος ξεπροβάλλει από τις σκιές του σύμπαντος: o Thanos.
O στόχος του είναι να συγκεντρώσει και τις έξι Infinity Stones, αντικείμενα αδιανόητης εξουσίας, και να τις χρησιμοποιήσει για να εξουσιάσει ολόκληρη την πραγματικότητα.
Όλες οι μάχες που έδωσαν οι Avengers οδηγούσαν σε αυτήν τη στιγμή. Η μοίρα της Γης και της ίδιας της ύπαρξης δεν ήταν ποτέ πιο αβέβαιη.

H πολυαναμενόμενη ταινία της Marvel, Avengers: Infinity War θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Μαΐου του 2018 στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Εδώ θα βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό με τις ημερομηνίες πρεμιέρας όλων των επερχόμενων ταινιών του MCU.

Source Vanity Fair ComicBookMovie
Comments
Loading...