Πότε θα βγει η δεύτερη σεζόν του Punisher;

Ο δημιουργός της σειράς Marvel’s The Punisher, απάντησε στο φλέγον ερώτημα των fans. Πότε θα έχουμε τη δεύτερη σεζόν;

Μπορεί η σειρά να είναι διαθέσιμη στο Netflix για ελάχιστα εικοσιτετράωρα, όμως αρκετοί έκαναν ήδη τον μίνι μαραθώνιο τους, βλέποντας και τα 13 επεισόδια. Χωρίς να αποκαλύψουμε τίποτα, το τέλος της σειράς αφήνει σίγουρα ανοιχτό το ενδεχόμενο για συνέχεια.

Ο δημιουργός, Steve Lightfoot σε συνέντευξη που έδωσε στο Entertainment Weekly ερωτήθηκε εάν γνωρίζει τίποτα για τη δεύτερη σεζόν. Η απάντησή του ήταν η εξής:

Όχι, πραγματικά δε γνωρίζω πώς λειτουργεί το σύστημα του Netflix για τη λήψη αυτών των αποφάσεων και υποθέτω ότι μόλις αποφασίσουν θα ενημερώσουν τη Marvel και η Marvel εμένα και θα προχωρήσουμε.

Όμως θα ήθελα πολύ να το κάνω. Νομίζω πως αφήσαμε τόσο τον Frank όσο και τον Billy σε σημεία από τα οποία υπάρχουν άφθονοι τρόποι να συνεχίσουμε εάν εγκριθεί η δεύτερη σεζόν. Για να πω την αλήθεια, μπορούμε να κάνουμε τα πάντα με αυτούς.

Οπότε δεν υπάρχει κάτι επίσημο μέχρι στιγμής. Ο Punisher έλαβε θερμή υποδοχή από το κοινό και αρκετά καλές κριτικές. Θα μπορούσαμε να πούμε πως έχει τη δεύτερη σεζόν εξασφαλισμένη, μιας και έχουν ανανεωθεί όλες οι Marvel/Netflix σειρές μέχρι τώρα, ακόμη και το Iron Fist, παρά τη χλιαρή αποδοχή του. Ωστόσο, περιμένουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση για να είμαστε 100% σίγουροι.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Jon Bernthal ως Frank Castle a.k.a. Punisher, Ebon Moss-Bachrach (David Lieberman/Micro), Ben Barnes (Billy Russo a.k.a. Jigsaw), Jason R. Moore (Curtis Hoyle), Michael Nathanson (Sam Stein), Jaime Ray Newman (Sarah Lieberman), Amber Rose Revah (Dinah Madani), Paul Schulze (Rawlins) και η γνωστή μας από το Daredevil, Deborah Ann Woll (Karen Page).

Η πρώτη σεζόν του Punisher αποτελείται από 13 επεισόδια και έκανε πρεμιέρα στις 17 Νοεμβρίου. Όλα τα επεισόδια είναι διαθέσιμα και με Ελληνικούς υπότιτλους.

Source ComicBookMovie
Comments
Loading...