Πρώτο trailer της ταινίας Mortal Engines του Peter Jackson

Κατέφθασε το πρώτο trailer της νέας ταινίας Mortal Engines.

Το Mortal Engines (Ελληνικός τίτλος: Φονικές Μηχανές)είναι μια steampunk sci-fi περιπέτεια που υπογράφει ο Peter Jackson (Lord of the Rings, Hobbit), ως παραγωγός και σεναριογράφος. Βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Phillip Reeve, το οποίο λαμβάνει χώρα σε ένα μετα-αποκαλυπτικό μέλλον που θυμίζει Mad Max, όπου όλες οι μεγάλες πόλεις είναι τοποθετημένες πάνω σε τροχούς και η λειτουργία τους βασίζεται αποκλειστικά στον ατμό.

Επίσημο Trailer

Σύνοψη

Χιλιάδες χρόνια μετά την καταστροφή του πολιτισμού από ένα κατακλυσμικό γεγονός, η ανθρωπότητα έχει προσαρμοστεί και έχει αποκτήσει έναν νέο τρόπο ζωής. Γιγάντιες κινούμενες πόλεις με τεράστιες μηχανές και τροχούς, καταναλώνουν ανελέητα τους πόρους άλλων μικρότερων πόλεων. Ο Tom Natsworthy (Robert Sheehan), ο οποίος κατάγεται από ένα χαμηλό στρώμα της μεγάλης πόλης του Λονδίνου, βρίσκει τον εαυτό του να παλεύει για την επιβίωση, ύστερα από τη συνάντησή του με την επικίνδυνη φυγά Hester Shaw (Hera Hilmar). Δύο άνθρωποι τελείως αντίθετοι, που τα μονοπάτια τους δε θα έπρεπε να είχαν διασταυρωθεί ποτέ, δημιουργούν μια αταίριαστη συμμαχία που πρόκειται να αλλάξει την πορεία του μέλλοντος.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Christian Rivers σε σενάριο των Peter Jackson, Fran Walsh και Philippa Boyens και πρωταγωνιστούν οι Robert Sheehan, Hera Hilmar, Jihae, Leila George, Ronan Raftery, Hugo Weaving και Stephen Lang.

Το Mortal Engines αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 14 Δεκεμβρίου του 2018 στις κινηματογραφικές αίθουσες.


Πώς σας φάνηκε το πρώτο trailer;

Source Heroic Hollywood
Comments
Loading...