Πρώτο trailer της animated ταινίας Spider-Man: Into the Spider-Verse

Ο Miles Morales κάνει το ντεμπούτο του στη μεγάλη οθόνη, στο πρώτο trailer της animated ταινίας της Sony Pictures, Spider-Man: Into the Spider-Verse.

Ο Shameik Moore (The Get Down) δίνει τη φωνή του στον πρωταγωνιστή Miles Morales. Tον νεαρό αφροαμερικανό που ανέλαβε τον ρόλο του Spider-Man στο Ultimate σύμπαν της Marvel, δημιουργημένος από τον Brian Michael Bendis και τη Sara Pichelli. Οι Mahershala Ali και Brian Tyree Henry δίνουν τις φωνές τους στους Aaron και Jefferson Davis, οι οποίοι παίζουν καταλυτικό ρόλο στον τρόπο με τον οποίο ο νεαρός έγινε ο Spider-Man. Ενώ ο Liev Schreiber δίνει τη φωνή του στον βασικό villain της ταινίας. Χρέη σκηνοθέτη αναλαμβάνουν οι Peter Ramsey (Rise of the Guardians) και Bob Perischetti (The Little Prince). Οι Chris Miller και Phil Lord τελούν χρέη παραγωγού, ενώ ο Lord συμμετέχει και στο σενάριο.

Επίσημο trailer

Το trailer μας παρουσιάζει τον Miles Morales, χωρίς να αποκαλύπτει στοιχεία για την πλοκή, αλλά μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από το πρωτοποριακό visual style και animation της ταινίας. Σε μια σκηνή μας δείχνει μια ταφόπλακα, στην οποία διακρίνουμε τα αρχικά «PP», που ίσως σημαίνει ότι ο Peter Parker είναι νεκρός σε αυτό το σύμπαν. Αλλά από ότι δείχνουν τα πράγματα θα δούμε πολλούς διαδόχους του στην ταινία, καθώς θα μας εισάγει στο Spider-Verse.

Σύνοψη

Το Spider-Man: Into the Spider-Verse παρουσιάζει τον έφηβο από το Brooklyn, Miles Morales και τις απεριόριστες δυνατότητες του Spider-Verse, όπου περισσότεροι από ένας μπορούν να φορέσουν τη μάσκα.

Δυστυχώς θα χρειαστεί να κάνουμε αρκετή υπομονή για να το δούμε, καθώς τo Spider-Man: Into The Spider-Verse αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 14 Δεκεμβρίου του 2018 στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Source ComicBookMovie
Comments
Loading...