Πρώτο trailer του Sword Art Online Alternative: Gun Gale Online

Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer για την επερχόμενη anime σειρά Sword Art Online Alternative: Gun Gale Online και τα σχέδια των πρωταγωνιστών.

Η σειρά είναι παραγωγή του στούντιο 3Hz, γνωστό από τα Dimension W, Flip Flappers, Princess Principal και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο.

Trailer

To Sword Art Online Alternative: Gun Gale Online είναι ένα spin-off novel του SAO, από τον δημιουργό του Kino’s Journey (Kino no Tabi), Keiichi Sigsawa. Η ιστορία του δεν περιλαμβάνει τους γνωστούς πρωταγωνιστές της κανονικής σειράς. Ακολουθεί μία ανασφαλής κοπέλα, ονόματι Karen Kohiruimaki, η οποία δεν τα πάει καλά στις σχέσεις με τους ανθρώπους στον πραγματικό κόσμο και βρίσκει διαφυγή στο βιντεοπαιχνίδι Gun Gale Online.

Character Designs

Karen «LLENN» Kohiruimaki (VA: Tomori Kusunoki)

Pitohui (VA: Youko Hikasa)

Goushi «M» Asougi (VA: Kazuyuki Okitsu)

Miyu «Fukaziroh» Shinohara (VA: Chinatsu Akasaki)

Οι Llenn και Pitohui θα είναι playable χαρακτήρες στο βιντεοπαιχνίδι Sword Art Online: Fatal Bullet, που θα κυκλοφορήσει στις 23 Φεβρουαρίου για PlayStation 4, Xbox One και PC.

Το ομώνυμο novel του Keiichi Sigsawa ξεκίνησε το 2014 και έχει αποκτήσει έξι τόμους μέχρι στιγμής.


H τρίτη σεζόν του κανονικού Sword Art Online, θα τιτλοφορείται Sword Art Online: Alicization και θα καλύψει το ομώνυμο arc από τα light novels. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε την ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα.

Comments
Loading...