Επίσημο poster του Lugia από τη νέα ταινία Pokémon

Δημοσιεύτηκε το πρώτο επίσημο poster του Lugia, που θα πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία Pokémon.

Μετά την επιβεβαίωση ότι η μυστηριώδης σκιά που είδαμε στο πρώτο trailer της ταινίας Pokémon the Movie: 2018, ανήκει στο Θρυλικό Pokémon Lugia, έχουμε και το πρώτο poster. Η επίσημη ιστοσελίδα της ταινίας, επιβεβαίωσε επίσης ότι και η μελωδία της φλογέρας που ακούγεται στο trailer, είναι το τραγούδι του Lugia από την ταινία Pokémon: The Movie 2000.

Poster

Η ταινία Pokémon the Movie: 2018 αποτελεί την 21η του franchise και ακολουθεί τα γεγονότα της εναλλακτικής εκδοχής της περιπέτειας του Ash, η οποία ξεκίνησε στο Pokémon the Movie: I Choose You. Επομένως, φαίνεται πως μετά το Ho-Oh, ο Ash και ο Pikachu θα συναντήσουν το Lugia στη νέα τους περιπέτεια.

Trailer

Η ταινία είναι συμπαραγωγή του Wit Studio (Attack on Titan, Kabaneri of the Iron Fortress) και του OLM Studio (Oriental Light and Magic) που έχει δημιουργήσει όλες τις ταινίες του franchise. To Wit Studio έχει εργαστεί και σε παλαιότερες ταινίες Pokémon, αλλά ποτέ ως βασικό στούντιο στην παραγωγή του animation. Η αλλαγή των συντελεστών φέρνει και αλλαγές στα designs των χαρακτήρων, τα οποία είναι αρκετά διαφορετικά από τα κλασικά.

Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Tetsuo Yajima (Pokémon the Movie: I Choose You!, Pokémon: Mega Evolution Specials, Pokémon XY & Z), ενώ τον σχεδιασμό των χαρακτήρων η Shizue Kaneko (If Her Flag Breaks, Pan de Peace!).

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Ιουλίου στις κινηματογραφικές αίθουσες της Ιαπωνίας.

Source ANN
Comments
Loading...