Πρώτη ματιά στη νέα ασπίδα του Captain America από το Avengers: Infinity War

Οι νέες φιγούρες της ταινίας Avengers: Infinity War, μας δίνουν μια πρώτη γεύση από τη νέα ασπίδα του Captain America.

Μετά το «Get this man a shield» που είπε ο T’Challa (Chadwick Boseman) στο trailer του Infinity War, δεν αποτελούσε έκπληξη ότι ο Cap θα αποκτούσε νέα ασπίδα στην ταινία. Και μόλις αποκαλύφθηκε από τις νέες φιγούρες της συλλογής Marvel Legends της Hasbro. 

Δείτε τη στις παρακάτω φωτογραφίες, που μοιράστηκε μαζί μας η σελίδα Marvelous News:

Εφόσον η συγκεκριμένη ασπίδα είναι κατασκευασμένη στη Wakanda, θα είναι φτιαγμένη από vibranium, όπως κι η προηγούμενη ασπίδα του Steve Rogers. Ωστόσο, ο σχεδιασμός της παραπέμπει αισθητικά στα υπόλοιπα όπλα της χώρας και όχι στην παραδοσιακή ασπίδα του.

Λόγω του σχήματός της, οι fans εικάζουν ότι τα γάντια που φορούσε ο Cap στο trailer είναι η νέα ασπίδα, η οποία ίσως χωρίζεται και μπορεί να φορεθεί κι έτσι. Δεν είναι καθόλου απίθανο, αν λάβουμε υπόψη ότι η Wakanda διαθέτει την πιο ανεπτυγμένη τεχνολογία στον πλανήτη. Εσείς τι πιστεύετε;

Δείτε και τρεις ακόμα νέες φιγούρες της ίδιας συλλογής. Κάθε φιγούρα περιλαμβάνει κι ένα κομμάτι του Thanos, έτσι όσοι αγοράσουν όλη τη συλλογή, μπορούν να κατασκευάσουν μια μεγάλη φιγούρα του υπερκακού.

Spider-Man (Iron Spider)

Iron Man

Proxima Midnight


Σύνοψη του Infinity War

Καθώς οι Avengers (Εκδικητές) και οι σύμμαχοί τους, εξακολουθούν να προστατεύουν τον κόσμο από απειλές που δεν μπορούν να διαχειριστούν οι μεμονωμένοι ήρωες ή οι ένοπλες δυνάμεις ενός κράτους, ένας νέος κίνδυνος ξεπροβάλλει από τις σκιές του σύμπαντος: o Thanos.
O στόχος του είναι να συγκεντρώσει και τις έξι Infinity Stones, αντικείμενα αδιανόητης εξουσίας, και να τις χρησιμοποιήσει για να εξουσιάσει ολόκληρη την πραγματικότητα.
Όλες οι μάχες που έδωσαν οι Avengers οδηγούσαν σε αυτήν τη στιγμή. Η μοίρα της Γης και της ίδιας της ύπαρξης δεν ήταν ποτέ πιο αβέβαιη.

H πολυαναμενόμενη ταινία της Marvel, Avengers: Infinity War θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Απριλίου του 2018 στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας.

Εδώ θα βρείτε έναν οδηγό με τις ημερομηνίες πρεμιέρας όλων των επερχόμενων ταινιών του MCU.

Source Marvelous News
Comments
Loading...