Πρώτη επίσημη εικόνα από την ταινία Aquaman

Μπορεί η πρεμιέρα της ταινίας να αργεί πολύ ακόμη, αλλά μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από την πρώτη επίσημη εικόνα του Aquaman.

Στην εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα το Entertainment Weekly, βλέπουμε τον Arthur Curry λίγο διαφορετικό από ότι τον είδαμε στο Justice League. Κι αυτή δε θα είναι η μόνη αλλαγή, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη James Wan. Παρακάτω εξηγεί πόσο διαφορετική θα είναι η σόλο ταινία του ήρωα από το JL:

Θα είναι πολύ πιο διαφορετικό οπτικά, θα δίνει πολύ πιο διαφορετική αίσθηση. Η αισθητική άποψη, ο τόνος, η αφήγηση -είναι η δική μου προσέγγιση. Θα είναι μια πιο παραδοσιακή ταινία δράσης-περιπέτειας.

Επίσης, ο Jason Momoa τόνισε πως στο Justice League, είδαμε μόνο μια εβδομάδα από τη ζωή του Arthur Curry, ενώ στη σόλο ταινία θα δούμε ολόκληρη την ιστορία και το μέλλον του. Ξεκινώντας από τη γνωριμία των γονιών του και ακολουθώντας την πορεία του ήρωα από ένα παιδί που ανακαλύπτει τις δυνάμεις του, μέχρι να γίνει άντρας και βασιλιάς.

Πρώτη επίσημη εικόνα της ταινίας Aquaman:

Promo art από t-shirt των μελών της παραγωγής (via.The Aquaman Shrine):

Την ταινία σκηνοθετεί ο James Wan, σε σενάριο του Will Beall. Πρωταγωνιστούν οι Jason Momoa ως Arthur Curry, Amber Heard ως Mera, Yahya Abdul-Mateen II ως Black Manta, Patrick Wilson ως Orm Marius/Ocean Master, Dolph Lundgren ως Nereus, Temuera Morrison ως Thomas Curry, Nicole Kidman ως Βασίλισσα Atlanna και Willem Dafoe ως Nuidis Vulko.

Το Aquaman θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Δεκεμβρίου του 2018 στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Source ComicBookMovie
Comments
Loading...