Νέα promo-art για τις ταινίες Avengers: Infinity War και Black Panther

Νέο υλικό διέρρευσε για δύο από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του Marvel Cinematic Universe, Avengers: Infinity War και Black Panther. Δυστυχώς δεν έχουμε ακόμα ημερομηνίες για το πότε θα κυκλοφορήσουν τα νέα trailers, αλλά τουλάχιστον μπορούμε να πάρουμε μια μικρή γεύση από το τι θα δούμε σε αυτές τις ταινίες.

Πριν από λίγες μέρες είχαμε promo-art του Avengers: Infinity War με τη νέα στολή του Iron-Man και με τα νέα λουκ των υπολοίπων χαρακτήρων.

Τώρα το Gamezone μας φέρνει νέα αποκλειστικά promo-art για την ταινία. Στο πρώτο βλέπουμε τον Thanos (Josh Brolin) να έχει όλες τις Infinity Stones, ενώ στο δεύτερο δύο μέλη του Black Order, την Proxima Midnight και τον Corvus Glaive. Στο τρίτο βλέπουμε όλους τους χαρακτήρες (από την πλευρά των ηρώων) που θα εμφανιστούν στην ταινία.

(Photo: Marvel Studios)
(Photo: Marvel Studios)
(Photo: Marvel Studios)

Το τελευταίο promo-art είναι για την ταινία Black Panther και μας δείχνει τη νέα ακτινοβολούσα στολή του ήρωα. Την είχαμε δει για πρώτη φορά στο promo poster του φετινού San Diego Comic-Con που βλέπετε παρακάτω.

(Photo: Marvel Studios)
blaack panther
(Photo: Marvel Studios)

Η επίσημη σύνοψη του Infinity War:

Καθώς οι Avengers (Εκδικητές) και οι σύμμαχοί τους, εξακολουθούν να προστατεύουν τον κόσμο από απειλές που δεν μπορούν να διαχειριστούν οι μεμονωμένοι ήρωες ή οι ένοπλες δυνάμεις ενός κράτους, ένας νέος κίνδυνος ξεπροβάλλει από τις σκιές του σύμπαντος: o Thanos.
O στόχος του είναι να συγκεντρώσει και τις έξι Infinity Stones, αντικείμενα αδιανόητης εξουσίας, και να τις χρησιμοποιήσει για να εξουσιάσει ολόκληρη την πραγματικότητα.
Όλες οι μάχες που έδωσαν οι Avengers οδηγούσαν σε αυτήν τη στιγμή. Η μοίρα της Γης και της ίδιας της ύπαρξης δεν ήταν ποτέ πιο αβέβαιη.

H πολυαναμενόμενη ταινία της Marvel, Avengers: Infinity War, θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Μαΐου του 2018 στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας.
Ενώ το Black Panther αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Φεβρουαρίου του 2018.

Αναλυτικός οδηγός με τις ημερομηνίες κυκλοφορίας όλων των επερχόμενων ταινιών του MCU ΕΔΩ.

 

Comments
Loading...