Πότε θα αποκαλυφθεί ο τίτλος του Avengers 4;

Οι σκηνοθέτες Joe και Anthony Russo, απαντούν πότε θα αποκαλύψουν τον τίτλο της τέταρτης ταινίας Avengers και τον λόγο που δεν το έχουν κάνει ήδη.

Οι δύο σκηνοθέτες σε συνέντευξή τους στο podcast Happy Sad Confused του MTV, απάντησαν στη σχετική ερώτηση με τα εξής:

Μέρος της έννοιας του τίτλου είναι ότι προκαταβάλει την πλοκή [του Avengers: Infinity War], έτσι θα τον αποκαλύψουμε όταν αισθανθούμε πως είναι η κατάλληλη στιγμή και όταν ο κόσμος έχει εμπεδώσει αρκετά την πρώτη ταινία.

Συνεπώς φαίνεται πως θα αργήσουμε να μάθουμε τον τίτλο της ταινίας, μιας και φανερώνει στοιχεία για την πλοκή του Avengers: Infinity War, έτσι θα πρέπει να περάσει λίγος καιρός προτού τον αποκαλύψουν. Το πιθανότερο είναι να αποκαλυφθεί στο Comic-Con τον Ιούλιο ή σε κάποια παρόμοια σημαντική εκδήλωση.


Σε άλλα νέα, έχουμε καινούρια promo art εικόνα του Thanos από το Infinity War, με όλες τις Infinity Stones στο Infinity Gauntlet.


Σύνοψη του Infinity War

Καθώς οι Avengers (Εκδικητές) και οι σύμμαχοί τους, εξακολουθούν να προστατεύουν τον κόσμο από απειλές που δεν μπορούν να διαχειριστούν οι μεμονωμένοι ήρωες ή οι ένοπλες δυνάμεις ενός κράτους, ένας νέος κίνδυνος ξεπροβάλλει από τις σκιές του σύμπαντος: o Thanos.
O στόχος του είναι να συγκεντρώσει και τις έξι Infinity Stones, αντικείμενα αδιανόητης εξουσίας, και να τις χρησιμοποιήσει για να εξουσιάσει ολόκληρη την πραγματικότητα.
Όλες οι μάχες που έδωσαν οι Avengers οδηγούσαν σε αυτήν τη στιγμή. Η μοίρα της Γης και της ίδιας της ύπαρξης δεν ήταν ποτέ πιο αβέβαιη.

H πολυαναμενόμενη ταινία της MarvelAvengers: Infinity War θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Απριλίου του 2018 στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας. Ενώ για το Avengers 4 θα πρέπει να περιμένουμε αρκετά, μιας και θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Μαΐου του 2019.

Source ComicBookMovie
Comments
Loading...