Ο Mewtwo στο νέο trailer των Pokémon Ultra Sun/Ultra Moon

Η Nintendo έδωσε ένα ακόμη νέο trailer στη δημοσιότητα για τους επερχόμενους τίτλους Pokémon, Pokémon Ultra Sun και Pokémon Ultra Moon. Το trailer μας δείχνει το story των παιχνιδιών, νέα Ultra Beasts και μια συνάντηση με τον Mewtwo μέσω μιας Ultra Wormhole. Η Pokémon Company αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες ότι ο Mewtwo και άλλα Legendary Pokémon θα είναι διαθέσιμα στα παιχνίδια.

Δείτε το trailer παρακάτω:

Η ιστορία των παιχνιδιών επικεντρώνεται στα Solgaleo, Lunala και Necrozma. Οι δύο τίτλοι θα περιλαμβάνουν νέες περιοχές στην Alola, περισσότερες Z-Moves, Mantine Surfing, Alola Photo Club, νέα Ultra Beasts, ταξίδι μέσω των Ultra Wormholes και χαρακτήρες της Ultra Recon Squad.

Pokémon ultra sun moon nintendo 3DS

Ένα ειδικό Rockruff που θα μπορεί να εξελιχθεί στη νέα Dusk Form του Lycanroc, θα είναι διαθέσιμο μέσω του Nintendo Network από 17 Νοεμβρίου έως 10 Ιανουαρίου.

Τα Pokémon Ultra Sun και Pokémon Ultra Moon αναμένεται να κυκλοφορήσουν παγκοσμίως στις 17 Νοεμβρίου αποκλειστικά για το Nintendo 3DS. Όπως ανακοίνωσε η Nintendo, τα παιχνίδια έσπασαν ήδη το πρώτο τους ρεκόρ, κάθως έγιναν εκείνα με τις περισσότερες προπαραγγελίες στην ιστορία της εταιρείας.

Source Anime News Network
Comments
Loading...