Το Pokémon anime κλείνει τα 1.000 επεισόδια

Ο Ash και ο Pikachu μετά από μια εικοσαετή περιπέτεια στη μικρή οθόνη, αγγίζουν τον διόλου ευκαταφρόνητο αριθμό των χιλίων επεισοδίων και το γιορτάζουν με πολλά events και δώρα.

Το χιλιοστό επεισόδιο του Pokémon anime, που αυτήν την περίοδο διανύει τη σειρά Pokémon Sun & Moon, θα προβληθεί στις 9 Νοεμβρίου. Το πρώτο επεισόδιο είχε κάνει πρεμιέρα στις 1 Απριλίου του 1997, στην Ιαπωνική τηλεόραση.

Το TV Tokyo σκοπεύει να γιορτάσει αυτό το ορόσημο με άφθονα δώρα μέσα στις επόμενες οχτώ εβδομάδες. Στη λίστα των δώρων συμπεριλαμβάνονται αντίτυπα των επερχόμενων παιχνιδιών Pokémon Ultra Sun και Ultra Moon, νέες κονσόλες Nintendo 2DS LL Pikachu Edition, Blu-ray της ταινίας Pokémon the Movie: I Choose You! και άλλα πολλά.

 

Επίσης στο χιλιοστό επεισόδιο θα κάνει το ντεμπούτο του ο διάσημος Ιάπωνας κωμικός Sunshine Ikezaki, στον ρόλο του Hypno ( γνωστός ως «Sleeper» στην Ιαπωνία ).

Έχουν προγραμματιστεί πολλά events στη Sunshine City του Ikebukuro στο Τόκιο, τα οποία θα παρουσιάσουν οι voice actors της σειράς. Συγκεκριμένα οι Rica Matsumoto (Satoshi/Ash), Kei Shindou (Lillie), Hitomi Kikuchi (Suiren), Fumiko Takekuma (Māmane) και Keiichi Nakagawa (Professor Kukui).

Τέλος, από τις 3 Νοεμβρίου τα Pokémon Centers και τα καταστήματα Kiddyland της Ιαπωνίας, θα έχουν πολλά εορταστικά προϊόντα, καθώς και ειδικά δώρα για τους πελάτες, όπως τα clear files που βλέπετε παρακάτω.

Από το 1997, η anime σειρά Pokémon χωρίστηκε σε πολλές και διαφορετικές γενιές. Η αρχική σειρά αποτελούταν από πέντε σεζόν προτού περάσει στην Advanced Generation. Έπειτα ακολούθησαν οι σειρές Diamond & Pearl, Best Wishes, XY, και Sun & Moon. Μέχρι σήμερα, το anime έχει αποκτήσει 21 σεζόν και σε λίγες ημέρες αγγίζει το ορόσημο των 1.000 επεισοδίων.


Ποια ήταν η πρώτη σειρά Pokémon που είδατε; Γνωρίσατε τον κόσμο των Pokémon με την πρώτη γενιά ή με κάποια από τις επόμενες;

Source Crunchyroll Anime News Network
Comments
Loading...