Πληροφορίες για το επόμενο arc του Boruto: Naruto Next Generations

Η σειρά Boruto: Naruto Next Generations πρόκειται να καλύψει τα γεγονότα της ταινίας στο επόμενο μεγάλο arc.

Στην εκδήλωση Jump Festa 2018, αποκαλύφθηκε το πρώτο poster και πληροφορίες για το επόμενο arc του Boruto: Naruto Next Generations. Το νέο arc θα επικεντρώνεται στην ιστορία των Chūnin Exams, την οποία είδαμε στην ταινία Boruto: Naruto the Movie και θα κάνει πρεμιέρα την άνοιξη του 2018.

Στο poster βλέπουμε την ομάδα των Boruto, Sarada, Mitsuki μαζί με τους Naruto και Sasuke, καθώς και τους villains του arc, Momoshiki Otsutsuki, Kinshiki Otsutsuki και Urashiki Otsutsuki.

Ο Urashiki Otsutsuki είναι ένας νέος χαρακτήρας που σχεδίασε ο δημιουργός του NarutoMasashi Kishimoto για τη σειρά, ο οποίος δεν υπήρχε στην ταινία. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα σχέδια του χαρακτήρα, όπως παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση Jump Festa 2018:

Σχέδια του χαρακτήρα Urashiki Otsutsuki από τον Masashi Kishimoto
Σχέδια του χαρακτήρα Urashiki Otsutsuki από τον Masashi Kishimoto

Το anime θα καλύψει και το one-shot manga Naruto Gaiden: The Road Illuminated by the Full Moon (Michita Tsuki ga Terasu Michi), ξεκινώντας από τις 27 Δεκεμβρίου. Το συγκεκριμένο one-shot manga σχεδίασε ο Kishimoto και δημοσιεύτηκε στο Weekly Shonen Jump τον Απρίλιο του 2016, με σκοπό την προώθηση του Boruto manga. Η ιστορία του επικεντρώνεται στον Mitsuki.

Εξώφυλλο του manga Naruto Gaiden: The Road Illuminated by the Full Moon

Η σειρά Boruto: Naruto Next Generations έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Απρίλιο.

Source Anime News Network
Comments
Loading...