Φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Avengers 4 με τους Iron-Man, Captain America, Ant-Man, Hulk

Τους Captain America, Iron-Man, Ant-Man και Hulk βλέπουμε στις νέες φωτογραφίες που κυκλοφορήσαν από τα γυρίσματα του Avengers 4.

Πέρα από το ότι ο Captain America (Chris Evans) φαίνεται να περνάει καλά στα γυρίσματα, καθώς έχει ξεκαρδιστεί στα γέλια, βλέπουμε να φοράει την παλιά στολή του από την πρώτη ταινία Avengers και να μην έχει το λουκ του «Nomad» από το Avengers: Infinity War. Επίσης όλοι φορούν στους καρπούς τους μια κυκλική συσκευή. Η παρουσία του Ant-Man σημαίνει πως δεν είναι flashback, άρα λέτε να πρόκειται για ταξίδι στο παρελθόν; Εξάλλου μία από τις Infinity Stones έχει αυτήν τη δυνατότητα. Πολλά ερωτήματα προκύπτουν, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το 2019 για να λάβουμε απαντήσεις.

Απολαύστε τις φωτογραφίες μέχρι τότε και μοιραστείτε ελεύθερα μαζί μας τις θεωρίες σας:


Σύνοψη του Infinity War

Καθώς οι Avengers (Εκδικητές) και οι σύμμαχοί τους, εξακολουθούν να προστατεύουν τον κόσμο από απειλές που δεν μπορούν να διαχειριστούν οι μεμονωμένοι ήρωες ή οι ένοπλες δυνάμεις ενός κράτους, ένας νέος κίνδυνος ξεπροβάλλει από τις σκιές του σύμπαντος: o Thanos.
O στόχος του είναι να συγκεντρώσει και τις έξι Infinity Stones, αντικείμενα αδιανόητης εξουσίας, και να τις χρησιμοποιήσει για να εξουσιάσει ολόκληρη την πραγματικότητα.
Όλες οι μάχες που έδωσαν οι Avengers οδηγούσαν σε αυτήν τη στιγμή. Η μοίρα της Γης και της ίδιας της ύπαρξης δεν ήταν ποτέ πιο αβέβαιη.

H πολυαναμενόμενη ταινία της MarvelAvengers: Infinity War θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Απριλίου του 2018 στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας. Ενώ για το Avengers 4 θα πρέπει να περιμένουμε αρκετά, μιας και θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Μαΐου του 2019.

Source Daily Mail
Comments
Loading...