Φωτογραφίες από τη νέα ταινία Ρομπέν των Δασών

Μια ακόμη εκδοχή του θρύλου του Ρομπέν των Δασών θα δούμε το 2018, με πρωταγωνιστή τον Taron Egerton του Kingsman.

Στον επίσημο λογαριασμό της σελίδας στο Twitter, αναρτήθηκαν νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα με τους ηθοποιούς να φορούν τις στολές τους. Έχει ενδιαφέρον να δούμε τι κατεύθυνση θα ακολουθήσει η ταινία, μιας και θα χαρακτήριζε κανείς ιδιαίτερες τις επιλογές που έχουν γίνει, από τις στολές μέχρι το cast. Επιπλέον ο σκηνοθέτης έχει δηλώσει ότι θα δούμε μια «gritty» origin ιστορία, διαφορετική από όλες τις υπόλοιπες εκδοχές του ήρωα.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

Taron Egerton ως Robin

Ben Mendelsohn ως ο Σερίφης του Νότιγχαμ

Jamie Foxx ως Little John 

Eve Hewson ως Marian

Η συγκεκριμένη ταινία θα είναι η πρώτη μεταφορά μεγάλου προϋπολογισμού του θρύλου του Ρομπέν των Δασών, από την έκδοση του Ridley Scott το 2010. Η Lionsgate ευελπιστεί να γνωρίσει εισπρακτική επιτυχία, ώστε να είναι η πρώτη ενός ολόκληρου franchise.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Otto Bathurst, σε σενάριο των Joby Harold, Peter Craig και David James Kelly και σε παραγωγή των Harold, Leonardo DiCaprio, Tory Tunnell και Jennifer Davisson. Πρωταγωνιστούν οι Taron Egerton ως Robin Hood, Jamie Foxx ως Little John, Ben Mendelsohn ως ο Σερίφης του Νότιγχαμ, Tim Minchin ως Friar Tuck, Jamie Dornan ως Will Scarlet και Eve Hewson ως Marian.

Το Robin Hood αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 18 Σεπτεμβρίου του 2018 στους κινηματογράφους.

Source Heroic Hollywood
Comments
Loading...