Νέο trailer για τη δεύτερη σεζόν του Overlord

Έχουμε νέο trailer για τη δεύτερη σεζόν του Overlord, η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του ερχόμενου έτους.

Απολαύστε το:

Tο στούντιο Madhouse επιστρέφει στην παραγωγή της δεύτερη σεζόν. Καθώς και οι Naoyuki Itou (σκηνοθεσία) και Yukie Sugawara (series composition). Ενώ στον σχεδιασμό των χαρακτήρων προστίθεται ο Satoshi Tasaki ( Rideback, Fairy Musketeers, No Game, No Life Zero ), μαζί με τον Takahiro Yoshimatsu από την πρώτη σεζόν.

Το πρώτο poster της νέας σεζόν από την επίσημη ιστοσελίδα της σειράς:

Η υπόθεση εκτυλίσσεται το έτος 2138 όπου το gaming εικονικής πραγματικότητας ακμάζει. Tο δημοφιλές τότε παιχνίδι, Yggdrasil, κλείνει μια μέρα απροσδόκητα. Ωστόσο, ο πρωταγωνιστής Momonga αποφασίζει να μην αποσυνδεθεί και να περιμένει το τελικό shut-down να τον πετάξει απο τον εικονικό κόσμο. Ο Momonga τότε μεταμορφώνεται σε έναν σκελετό ως τον «πιο ισχυρό μάγο» και ανακαλύπτει πως έχει παγιδευτεί σε έναν καινούριο κόσμο, με διαφορετικούς κανόνες, εχθρούς και συμμάχους.
Ο κόσμος συνεχίζει να αλλάζει και οι non-player χαρακτήρες (NPC) αρχίζουν να εμφανίζουν τη δυνατότητα να αισθάνονται. Μην έχοντας γονείς, φίλους ή κάποια θέση στην κοινωνία, ο νεαρός Momonga, παίρνει την απόφαση να κυριαρχήσει σε αυτόν τον νέο κόσμο που έχει καταλήξει το παιχνίδι, μαζί με τα πιστά του NPC. Όπως θα έκανε κάθε hardcore gamer άλλωστε.

Το anime βασίζεται στο ομώνυμο light novel του Kugane Maruyama, που πρωτοδημοσιεύτηκε το 2010 και η πρώτη του σεζόν έκανε πρεμιέρα τον Ιούλιο του 2015. Συνολικά έχει βγάλει 13 επεισόδια και δύο anime ταινίες μέχρι τώρα. Η πρώτη ταινία τιτλοφορείται Overlord: The Undead King (Fushisha no Ou) και η δεύτερη Overlord: The Dark Hero (Shikkoku no Eiyuu).
Οι ταινίες αποτελούν σύνοψη των γεγονότων της σειράς, όμως περιέχουν και νέες επιπλέον σκηνές και νέους χαρακτήρες.

Source Anime News Network
Comments
Loading...