Το One Piece θα φτάσει στο Wano Arc σε 1-2 χρόνια

Ο δημιουργός του One Piece, Eiichiro Oda αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι το manga θα καθυστερήσει αρκετά να φτάσει στο επόμενο μεγάλο arc.

Σύμφωνα με το Anime News Network, οι fans θα πρέπει να κάνουν αρκετή υπομονή για να γνωρίσουν τη χώρα των σαμουράι, καθώς το manga θα κάνει ένα έως και δύο χρόνια για να φτάσει στο Wano Country Arc. Για το οποίο ο editor του One Piece είχε πει, πως θα είναι το πιο φανταστικό arc μετά το Marineford War. Επιπλέον ο Oda σημείωσε πως στο συγκεκριμένο arc θα υπάρχει και μια ιστορία με τον Ace.

Ο Oda είχε δηλώσει σε συνέντευξή του τον Ιούλιο του 2016 ότι έχει ολοκληρώσει το 65% του One Piece και πως το Whole Cake Island Arc θα τελείωνε μέσα στο 2017, κάτι που όπως φαίνεται δεν ισχύει πλέον. Ωστόσο, ο δημιουργός έχει πέσει κι άλλες φορές έξω στις προβλέψεις του, οπότε τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Αποκάλυψε ακόμα ότι οι fans τον έχουν βοηθήσει πολλές φορές στην κατεύθυνση που θα πάρει, με τα γράμματα που του στέλνουν και τις ιστοσελίδες για τη σειρά, τις οποίες επισκέπτεται συχνά. Όπως είπε, αισθάνεται ότι εκείνος και το κοινό του εργάζονται από κοινού για τη δημιουργία του One Piece.


Ο 87ος τόμος του One Piece κυκλοφόρησε στις 2 Νοεμβρίου στην Ιαπωνία:


Το manga μετράει έως τώρα πάνω από 430 εκατομμύρια αντίτυπα σε έντυπη μορφή σε όλον τον κόσμο. 360 εκατομμύρια αντίτυπα στην Ιαπωνία και 70 εκατομμύρια εκτός Ιαπωνίας. Ο Oda ξεκίνησε τη σειριοποίηση του One Piece στο Weekly Shonen Jump το 1997 και αυτήν τη στιγμή εκδίδεται σε περισσότερες από 30 χώρες.
Source sandman Anime News Network
Comments
Loading...