Έρχονται δύο νέα παιχνίδια One Piece

Έχουμε πληροφορίες για τα επερχόμενα παιχνίδια One Piece: Bounty Rush και Project Dawn, από το καινούριο τεύχος του περιοδικού Weekly Shonen Jump.

Καταρχάς, ανακοινώθηκε το One Piece: Bounty Rush, ένα νέο mobile game για συσκευές iOS και Android. Σε αυτό οι παίχτες θα μπορούν να δημιουργούν τετραμελείς ομάδες και να μάχονται μεταξύ τους, με στόχο να συγκεντρώσουν τα περισσότερα Belly (Beli, η νομισματική μονάδα του κόσμου του One Piece). Η ημερομηνία κυκλοφορίας είναι άγνωστη προς το παρόν.

One Piece: Bounty Rush

Για το άλλο παιχνίδι δεν υπάρχουν ακόμη πολλές πληροφορίες, αλλά η ομάδα παραγωγής εργάζεται χρόνια πάνω σε αυτό με σκοπό να δημιουργήσουν ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι One Piece, το οποίο θα προσφέρει μια ανεπανάληπτη εμπειρία στους παίχτες όπως δηλώνουν. Προς το παρόν έχει την κωδική ονομασία «Project Dawn» και στην παραγωγή συμμετέχουν η Bandai Namco Entertainment, το στούντιο του anime, Toei Animation και ο εκδοτικός οίκος του manga, Shueisha. Στην ανάπτυξη συμβάλλει και ο ίδιος ο δημιουργός του One Piece, Eiichiro Oda. Επίσης έχουν δηλώσει πως τα περιβάλλοντα και η μουσική του, θα είναι βγαλμένα από το anime.

One Piece: Project Dawn

Το πρώτο visual του παιχνιδιού δείχνει τη Holy Land Mariejois στις φλόγες και μπροστά της να στέκεται μια άγνωστη φιγούρα. Στη Mariejois κατοικούν οι Celestial Dragons και είναι η πρωτεύουσα της Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Φαίνεται πως κάποιο περιστατικό προκάλεσε την καταστροφή της. Ωστόσο, δεν έχει αποκαλυφθεί τίποτα παραπάνω ακόμα. Ούτε η ημερομηνία κυκλοφορίας, ούτε οι πλατφόρμες στις οποίες θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι.

Σύντομα θα έχουμε περισσότερα νέα πάντως για τα επερχόμενα παιχνίδια του One Piece. Σύμφωνα με το περιοδικό, θα αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες τον άλλο μήνα, στο τεύχος του Weekly Shonen Jump που κυκλοφορεί στις 11 Δεκεμβρίου.

Source Saiyan Island
Comments
Loading...