Όλα τα Digimon νέα των δύο τελευταίων εβδομάδων

Διαβάστε όλα τα Digi-νέα των δύο τελευταίων εβδομάδων.


Η Bandai πρόσθεσε στην επίσημη σελίδα του επερχόμενου Digimon ReArise ένα στιγμιότυπο από το opening του παιχνιδιού.
Σε αυτό φαίνεται το νέο Digimon, ο Erismon και πιθανότατα πίσω του να είναι μια μικρότερη μορφή του. Επιπλέον προστέθηκαν και τα ολοκληρωμένα προφίλ των χαρακτήρων του παιχνιδιού.
Erismon: Ένα Digimon που συναντά τον πρωταγωνιστή εξαιτίας ενός συμβάντος. Είναι ένα απλό και αθώο Digimon που δεν γνωρίζει πολλά, αλλά το διακατέχει μπόλικη περιέργεια. Βάζοντας στην καρδιά του τη λέξη «σύντροφος», στέκεται δίπλα στον πρωταγωνιστή και ενάντια ενός αγνώστου εχθρού.
Agumon: Ένα απρόσεκτο Digimon όπου έγινε φίλος με τον Erismon πολεμώντας στο πλευρό του.
Takumi Hiiragi: Ένας ήσυχος μαθητής 3ης Λυκείου.
Dorumon: Ένα σοβαρό και ειλικρινές Digimon που θα έκανε ότι μπορούσε για τον Takumi.
Michi Shinjou: Μια αφελής και αθώα μαθήτρια 2ας Λυκείου που έχει ταιριάξει απίστευτα με τη Salamon (Plotmon).
Salamon (Plotmon): Το συντροφικό Digimon της Michi. Είναι αισιόδοξο και μπορεί να βρεθεί να συζητά με μεγάλο ενθουσιασμό με τη σύντροφό της.
Keito Tamada: Ένας ντροπαλός και συνεσταλμένος πρωτοετής πανεπιστημίου. Όταν εμφανίστηκε μπροστά του ο Elecmon, έτρεξε πανικόβλητος. Τι μπορείς να περιμένεις από αυτόν στο μέλλον;
Elecmon: Ένα Digimon με μια ελαφρώς κακομαθημένη προσωπικότητα, με μια συνήθεια να κρύβεται πίσω από τον Keito.
Mayu Kohinata: Μια διακριτική, καλόκαρδη πρωτοετής που σπουδάζει σε σχολή φωνητικής. Το χόμπι της είναι να φτιάχνει γλυκά.
Kudamon: Ένα καλλιεργημένο και με επίπεδο, Digimon. Ενδιαφέρεται για τους άλλους και δρα ως στήριγμα για την ήρεμη Mayu.

Συνεχίζουμε με το ολοκληρωμένο opening του παιχνιδιού Digimon ReArise:

Έχουμε όμως και ένα ακόμη τρέιλερ που θα σας κάνει σίγουρα να ανατριχιάσετε. Η νέα έκδοση του ~Butter-Fly~, το οποίο τραγουδούν όλοι οι καλλιτέχνες του Digimon Adventure Tri μαζί, έρχεται σε ένα τρέιλερ με σκηνές από τις πέντε ταινίες.

Μαζί με την υπέροχη αυτή νέα έκδοση έρχεται και μια νέα αφίσα για την έκτη ταινία και τελευταία ταινία Digimon Adventure Tri, στην οποία φαίνονται τα 9 Εκλεκτά Παιδιά και η νέα μορφή του Omnimon (Omegamon) από πίσω.

Επιπλέον έρχεται και μια λεπτομερής εικόνα του τελευταίου, η οποία αποκαλύπτει και το όνομα του: Omnimon Merciful Mode.

Προχωράμε σε θέματα που αφορούν σειρές φιγούρων.
Αρχικά με τη σειρά Digivolving Spirits, για την οποία έχουμε τη συσκευασία της φιγούρας του Dorumon/Alphamon.
Το φανταστικό αυτό σχέδιο είναι από τον Kenji Watanabe. Οι αλλαγές που φαίνονται στη συσκευασία σε σχέση με τις προηγούμενες, όπως για παράδειγμα στο χρώμα του ονόματος, οφείλεται στο ότι πρόκειται για μια νέα ομάδα Digimon, τους Βασιλικούς Ιππότες.

Μην ξεχάσουμε όμως και την κυκλοφορία του Keramon/Diaboromon στις 24 Μαρτίου.
Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο της φιγούρας.


Συνεχίζουμε με την επερχόμενη «φιγουράρα» του MetalGarurumon της σειράς Precious GEM.
Με μήκος σχεδόν 30 εκατοστά (11.8 ίντσες) θα χρειαστούν σίγουρα ένα ολόκληρο ράφι όσοι την αγοράσουν. Η τιμή της θα είναι στα 159 ευρώ περίπου (20,736 Yen), θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο και πάνω στον MetalGarurumon θα βρίσκεται ο Mat.
Δείτε παρακάτω κάποιες λεπτομερείς εικόνες.

Τα νέα τεύχη των περιοδικών V-Jump και Animedia δεν αργούν να κυκλοφορήσουν και έχουμε ήδη τις σελίδες που αφορούν τα Digimon.
Ξεκινώντας με το V-Jump, βλέπουμε για αρχή ένα από τα τελευταία cover art της έκτης ταινίας Digimon Adventure Tri, όπου φαίνονται τα παιδιά πάνω στο τραμ. Το περιοδικό κάνει σύγκριση με το αντίστοιχο cover art που είδαμε στην αρχή της σειράς.
Χωρίς να αφήνουμε το Adventure Tri, στις επόμενες σελίδες βλέπουμε τον Omnimon Merciful Mode και μια νέα σειρά δέκα πλαστικών μπρελόκ με όνομα «Ultimate Level Complete Edition», η οποία μαντεύουμε πως θα έχει τις τελευταίες μορφές των Digimon των Εκλεκτών Παιδιών. Κάτω δεξιά φαίνονται τα νέα λαμπερά Digivices, με τις μπλε διαγραμμίσεις για τη νέα μορφή του Omnimon, όπως επίσης και την κυκλοφορία του νέου «CSA Shining Digivice», για το οποίο το περιοδικό γράφει να μείνουμε συντονισμένοι για περισσότερα.
Στην αριστερή σελίδα πάλι φαίνεται ένα preview της επερχόμενης φιγούρας του MetalGarurumon με τον Mat, της σειράς Precious GEM.
Προχωράμε στις επόμενες σελίδες και βλέπουμε ως θέμα το Digimon ReArise.
Το επίπεδο «εκπαιδευόμενο» του Erismon ονομάζεται «Busurimon» και εμφανίστηκε στο smartphone του πρωταγωνιστή όταν αυτός κινδύνεψε.
Το παιχνίδι θα έχει 4 βασικές κατηγορίες gameplay:
Adventure (Περιπέτεια): Αυτό είναι το Story Mode του παιχνιδιού.
Battle (Μάχη): Μάχες σε πραγματικό χρόνο οι οποίες μπορούν να φτάσουν το 5 vs 5.
Raising (Ανατροφή): Εδώ μπορεί κάποιος να ταΐσει ή να εκπαιδεύσει τα Digimon του, αυξάνοντας τα στατιστικά και τη δύναμή τους.
Interaction (Αλληλεπίδραση): Εδώ μπορείς να αλληλεπιδράσεις με τα Digimon σου στην Digitown αυξάνοντας τη φιλία τους. Τα Digimon αλληλεπιδρούν επίσης και μεταξύ τους.
Στην αριστερή από τις τελευταίες δύο σελίδες των Digimon στο V-Jump βλέπουμε την Super (Mega) μορφή του Rudomon, τον Pryweldramon, ο οποίος έχει ένα πολύ ενδιαφέρον σχέδιο και θα μπορούσε να είναι ο δράκος που θα καβάλαγε ο Dukemon Crimson Mode.
Το όνομα του προέρχεται από την ασπίδα του Βασιλιά Αρθούρο, Pridwen, και την κατάληξη «dramon» μιας και είναι δράκος.
Στην υπόλοιπη σελίδα βλέπουμε κάποιες ήδη γνωστές πληροφορίες για τα Digimon Pendulum, το Digimon Links, τις νέες φιγούρες της gashapon και έναν νέο λούτρινο Agumon.

Για το νέο τεύχος του περιοδικού Animedia έχουμε το παρακάτω απόσπασμα σελίδας.
Σε αυτό φαίνονται τα αδέρφια Mat και T.K. με τα Digimon τους, ντυμένοι με παραδοσιακές στολές και από πίσω άνθη κερασιών τα οποία σηματοδοτούν τον ερχομό της Άνοιξης.

Πριν λίγες ημέρες μάθαμε για την κυκλοφορία των νέων «αστραφτερών» Digivices και ήδη έχουμε τις πρώτες τους λεπτομέρειες.
Το σχέδιο είναι ίδιο με το παλιό εκτός από κάποιες διαγραμμίσεις που ταιριάζουν απόλυτα με τη νέα μορφή του Omnimon που θα δούμε στo Digimon Adventure Tri. Το αποκαλούν «Digivice tri Memorial». Οι προ παραγγελίες του θα ξεκινήσουν στις 27 Απριλίου στο Premium Bandai.

Συνεχίζουμε με την παρουσίαση νέων προϊόντων και έχουμε τα λούτρινα των Digimon των Εκλεκτών Παιδιών, σε συνδυασμό με τη μικρότερη μορφή τους. Δείτε παρακάτω για να καταλάβετε τι εννοώ.
Επιπλέον έχουμε και κάποια νέα μπρελόκ με τα Digimon να είναι σε ψηφιοποιημένη μορφή.
Ακόμη μαθαίνουμε για την ανακοίνωση του ανοίγματος του τρίτου Music Cafe με θέμα το Digimon Adventure Tri.
Το «Digimon Adventure Tri Music Cafe στο Ani-On Final Station» θα διεξαχθεί σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες του Ani-On, προς τιμήν της τελευταίας ταινίας.

Η έκθεση Anime Japan 2018 ξεκίνησε στην Ιαπωνία και έχουμε τις πρώτες εικόνες από αυτήν στο περίπτερο των Digimon.
Χωρίς να περιμένουμε κάτι το ιδιαίτερο για να μάθουμε από την έκθεση, ξεκινάμε με την παρουσίαση του επερχόμενου νέου Digivice, μαζί με τις δύο «φιγουράρες» των WarGreymon με τον Tai και MetalGarurumon με τον Mat, της σειράς Precious GEM. Το νέο Digivice θα κοστίζει 55.59 ευρώ περίπου (7,200 Yen) και θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.
Μία καλύτερη όψη ολόκληρου του περιπτέρου των Digimon.
Η παρουσίαση των πέντε πρώτων φιγούρων της σειράς Digivolving Spirits, μαζί με τα επερχόμενα μπρελόκ τα οποία είναι οι οχτώ τελικές μορφές των Digimon των Εκλεκτών Παιδιών, μαζί με τον Omnimon Merciful Mode και την Ordinemon.
 Από εκεί δεν έλειψαν φυσικά και οι Agumon και Gabumon.

Αλλάζουμε τώρα θέμα, αλλά παραμένουμε στο Digimon Adventure Tri. Μια πρόωρη προβολή της έκτης ταινίας ανακοινώθηκε για τις 6 Απριλίου όπως γίνεται ως συνήθως.
Αυτό σημαίνει πως και τα spoilers θα διαρρεύσουν εκείνη την ημέρα, αλλά αυτήν τη φορά θα κρατηθώ από το να τα διαβάσω. Καλεσμένοι θα είναι οι Natsuki Hanae (Tai), Yoshimasa Hosoya (Mat) και Junya Enoki (T.K.)

Κλείνοντας το άρθρο μου σας μεταφέρω το ότι μια νέα συνέντευξη του Kenji Watanabe για τα επερχόμενα Pendulums και πιο συγκεκριμένα για τον Rudomon, κυκλοφόρησε.
Προς στιγμήν δεν υπάρχει μεταφρασμένη οπότε σας παραθέτω μόνο τις φωτογραφίες του.

Για έγκυρη ενημέρωση και οτιδήποτε σχετικό με τα Digimon, επισκεφθείτε τις σελίδες:
ourowndigitalworld.blogspot.gr
facebook.com/ourowndigitalworld
Comments
Loading...