Ο Uub εμφανίστηκε στο manga Dragon Ball Super

Ο Uub έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο νέο chapter του manga Dragon Ball Super.

Αυτήν τη στιγμή το manga βρίσκεται στην αρχή του Universe Survival Saga, όπου ο Goku συγκεντρώνει τους μαχητές που θα εκπροσωπήσουν το Έβδομο Σύμπαν στο Tournament of Power.

Στα leaks του Chapter 31 μπορούμε να δούμε την πρώτη επίσημη εμφάνιση του Uub στο Dragon Ball Super. O Uub είναι πολύ μικρότερος σε ηλικία απ’ ότι τον είδαμε στο τέλος του Dragon Ball Z, μιας και η ιστορία είναι αρκετά χρόνια πίσω ακόμα. Μαζί του έχει ένα άλλο παιδί, που ίσως είναι μέλος της οικογένειάς του.

Ο Dende λέει στον Goku πως o Uub είναι ιδιοφυΐα στις πολεμικές τέχνες και θα πρέπει να τον προπονήσει, ώστε να χρησιμοποιεί σωστά τις δυνάμεις του. O Goku απαντά πως δεν είναι ο κατάλληλος για αυτό και ο Dende του αναφέρει ότι πρόκειται για την ανθρώπινη μετενσάρκωση του Majin Buu.

Η ίδια σκηνή υπάρχει και στο 86ο επεισόδιο της anime σειράς Dragon Ball Super. Η διαφορά είναι ότι δε μας τον έδειξε κανονικά όπως στο manga, απλώς αναφέρθηκε:


Το Dragon Ball Super αυτήν τη στιγμή διανύει το Universe Survival Saga, όπου οι ήρωές μας καλούνται να αντιμετωπίσουν τους δυνατότερους μαχητές κάθε σύμπαντος στο Tournament of Power (Τουρνουά της Δύναμης), με σκοπό να διεκδικήσουν τη νίκη ώστε να αποτρέψουν την εξάλειψη του σύμπαντός τους.

Το Universe Survival Saga θα συνεχιστεί μέχρι τον Μάρτιο του 2018 σύμφωνα με τους συντελεστές της σειράς.

Source GovetaXV
Comments
Loading...