Ο Ryan Reynolds θα δίνει τη φωνή του στον Pikachu στη live-action ταινία Pokémon

Ο Ryan Reynolds θα πρωταγωνιστεί στην επερχόμενη live-action ταινία Pokémon, δίνοντας τη φωνή του στον Pikachu.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter θα δούμε τον πρωταγωνιστή του Deadpool στον ρόλο του Detective Pikachu, στην ομώνυμη live-action ταινία, παραγωγής Legendary. Η ταινία θα βασίζεται στο βιντεοπαιχνίδι Great Detective Pikachu (Meitantei Pikachu), όπου ο αγαπημένος χαρακτήρας όχι μόνο μιλάει, αλλά επιλύει μυστήρια ως ντετέκτιβ. Με λίγα λόγια, δεν πρόκειται να δούμε εκπαιδευτές και μάχες Pokémon στη συγκεκριμένη.

Πάρτε μια ιδέα για το ύφος της ταινίας από το trailer του παιχνιδιού:

Μαζί με τον Reynolds, θα συμπρωταγωνιστούν οι Justice Smith (Jurassic World: Fallen Kingdom) και Kathryn Newton (Supernatural).

Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Rob Letterman (Goosebumps) ενώ το σενάριο οι Alex Hirsch (Gravity Falls) και Nicole Perlman (Captain MarvelGuardians of the Galaxy). Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στα μέσα Ιανουαρίου στο Λονδίνο.

Ο Reynolds δε θα δίνει μόνο τη φωνή του στον Pikachu, καθώς ο ρόλος του περιγράφεται ως motion capture, που σημαίνει ότι θα αποδώσει και την κίνηση και τις εκφράσεις του χαρακτήρα.


Θυμάστε την «προφητική» εικόνα που είχε κοινοποιήσει ο ηθοποιός πέρυσι στο Twitter του;

Η ιστορία θα ξεκινάει με την απαγωγή του πατέρα, του χαρακτήρα που θα υποδύεται ο Justice Smith. Η εξαφάνισή του, θα αναγκάσει τον έφηβο να ζητήσει τη βοήθεια του Pikachu για να τον βρει και να λύσει ένα ακόμα μεγαλύτερο μυστήριο. Η Kathryn Newton θα υποδύεται μια δημοσιογράφο που θα τους βοηθήσει στην προσπάθειά τους.


Ποια είναι η άποψή σας για τη συγκεκριμένη ταινία; Σας κίνησε το ενδιαφέρον ή θα προτιμούσατε μια live-action ταινία βασισμένη στα παραδοσιακά παιχνίδια Pokémon;

Source ComicBookMovie
Comments
Loading...