Ο Michael Bay σε διαπραγματεύσεις για να σκηνοθετήσει ταινία Lobo

Ο σκηνοθέτης των Transformers, Michael Bay βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Warner Bros, για να σκηνοθετήσει την ταινία του διαπλανητικού κυνηγού κεφαλών, Lobo.

Οι διαπραγματεύσεις είναι ακόμη σε πολύ πρώιμο στάδιο και δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα από πλευράς WB. Σύμφωνα με το TheWrap, όλα θα εξαρτηθούν από το σενάριο της ταινίας, που επιμελείται ο σεναριογράφος της Wonder Woman, Jason Fuchs. Το στούντιο σκοπεύει να παρουσιάσει το σενάριο στον Bay όταν είναι έτοιμο, για να δουν αν μπορούν να καταλήξουν σε συμφωνία. Οι πηγές αναφέρουν πως ο Bay έχει δώσει ήδη μερικές προτάσεις στον Fuchs για να τις ενσωματώσει στο σενάριο.

O Lobo ανήκει στην DC, δημιουργήθηκε από τους Roger Slifer και Keith Giffen και έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 1983 στο Omega Men #3. Είναι ένας κάφρος εξωγήινος μισθοφόρος, κυνηγός επικηρυγμένων, με σκληρές και βίαιες μεθόδους αιχμαλωσίας.

Οι φήμες για μία ταινία με ήρωα τον Lobo ακούγονται πολλά χρόνια τώρα. To 2009 είχε οριστεί ως πρωταγωνιστής της ταινίας ο Dwayne Johnson, ο οποίος πλέον έχει υπογράψει για να υποδυθεί τον Black Adam στο DCEU. Σκηνοθέτης είχε οριστεί ο Guy Ritchie, ωστόσο, αποχώρησε από το project για να σκηνοθετήσει το Sherlock Holmes: A Game of Shadows, μετά την επιτυχία της πρώτης ταινίας. Το 2012, ορίστηκε σκηνοθέτης ο Brad Peyton, αλλά όπως δήλωσε ο ίδιος, το project δεν προχώρησε επειδή η DC ήταν πολύ απασχολημένη με τις ταινίες των ηρώων για να ασχοληθεί με των αντι-ηρώων.

Αν η προσαρμογή από τα κόμικ γίνει σωστά, ο Lobo θα μπορούσε εύκολα να αποτελέσει την απάντηση της DC στον Deadpool. Πιστεύετε πως ο Michael Bay είναι κατάλληλος για να σκηνοθετήσει την ταινία;

Source TheWrap
Comments
Loading...