Ο Kendrick Lamar δουλεύει στο soundtrack του Black Panther

Ο Kendrick Lamar ανακοίνωσε ότι δουλεύει στο soundtrack της ταινίας Black Panther, στο νέο του βίντεο κλιπ.

Στα trailers του Black Panther παρελαύνουν πολλοί δημοφιλείς ραπ καλλιτέχνες, όπως οι Run The Jewels και Vince Staples, οπότε η προσθήκη του Kendrick Lamar ήταν αναμενόμενη για πολλούς.

Την ανακοίνωση έκανε στο νέο του βίντεο κλιπ «LOVE», με μια κλακέτα που γράφει «B.Panther Soundtrack Coming Soon».

Μπορείτε να δείτε τη σκηνή στο 1:55 παρακάτω:

Ακόμη δε γνωρίζουμε πότε θα έχουμε το νέο κομμάτι, αλλά λογικά θα κάνει το ντεμπούτο του σε κάποιο μελλοντικό trailer.


Επιπλέον κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουριο TV Spot για την ταινία:

Καθώς και νέο φωτογραφικό υλικό από το Empire Magazine:


Την ταινία σκηνοθετεί ο Ryan Coogler (Creed) και πρωταγωνιστεί ο Chadwick Boseman ως T’Challa a.k.a Black Panther. To cast συμπληρώνουν οι Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o, Martin Freeman, Daniel Kaluuya, Danai Gurira, Forest Whitaker, Letitia Wright, Winston Duke, Angela Bassett και Andy Serkis.

Σύνοψη

O T’Challa, ύστερα από τον θάνατο του πατέρα του, του βασιλιά της Wakanda, επιστρέφει στο απομονωμένο και τεχνολογικά προηγμένο αφρικανικό έθνος για να διεκδικήσει τον θρόνο που δικαιωματικά του ανήκει. Όταν ένας παλιός και ισχυρός εχθρός επανεμφανίζεται, το θάρρος του T’Challa ως βασιλιά -και Black Panther- δοκιμάζεται σε μια τρομερή σύγκρουση που απειλεί την Wakanda, αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη. Αντιμέτωπος με προδοσία και κινδύνους, ο νέος βασιλιάς πρέπει να συγκεντρώσει τους συμμάχους του και να απελευθερώσει όλη τη δύναμη του Black Panther, ώστε να εξολοθρεύσει τους εχθρούς του και να διασφαλίσει την ασφάλεια και τον τρόπο ζωής του λαού του.

Το Black Panther αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 15 Φεβρουαρίου του 2018 στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας.


Επίσημο Trailer

Source ComicBookMovie
Comments
Loading...